• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2016

18:48

BAHATA ALEKSANDRA! Svi odahnuli kada je napustila žiri Pinkovih zvezda!

Estrada

BAHATA ALEKSANDRA! Svi odahnuli kada je napustila žiri Pinkovih zvezda!

Podeli vest

Aleksandra Radović je pre dva dana definitivno napustila žiri "Pinkovih zvezda", a produkcija može konačno da odahne jer su ostali bez osobe koja im je od početka pravila probleme! Umišljena pevačica odlepila je kada je saznala da će Maja Nikolić sedeti u istoj emisiji s njom, a kako saznajemo, ni ostale kolege joj nisu bile po meri

- Aleksandra je od prvog dana izvoljevala u žiriju "Pinkovih zvezda", nisu znali šta će s njom. U početku je negodovala što će žirirati zajedno sa Šabanom Šaulićem, govorila je da "joj se povraća od njegovih pesama". Nakon toga je pravila problem i zbog Zorice Brunclik, jer smatra da njih dve nisu na istom nivou - priča dobro obavešteni izvor Informera.

Niko joj ne valja
Radovićeva se bunila protiv Zorice, Šabana, Bore... Govorila da oni nisu "njen nivo"

Koliko je Aleksandra bahata svedoči i to da ni Boru Đorđevića nije želela u blizini.

- Pre nego što je kompletiran žiri, u igri je bio i Bora Čorba, ali Aleksandra nije htela ni da čuje! Odmah je počela da uslovljava, cinculira, pravi dramu... tako da je produkcija na kraju odustala od Đorđevića. Da sve ipak dođe na svoje mesto svedoči i to što će Bora sada u žiriju zameniti Aleksandru - ističe naš sagovornik.


RAT PINKOVIH ZVEZDA! Radovićka napustila žiri zbog Maje Nikolić, jer NIJE NJEN NIVO!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 7 godina

Stvarno je umisljena ali jos veca balega zvana Maja je dosla da dokrajci show pa i tv stanicu. Ko da gleda ovu trulu nebitnu Maju? Neka hvala i prebacim na drugu tv stanicu. Fuj.\n

jogi

pre 7 godina

I meni se povraca od Zoricinih a i od vecine Sabanovih pesama.Ma svi su oni umisljene licnosti.\n

sasa

pre 7 godina

Aleksandra je unistila ovu emisiju...narcis nad narcisima,  ocenjuje glas, a kaže ko peva pop muziku ima njen glas...znaci ona ne ocenjuje pevanje, vec pesmu....zbog nje uglavnom nisam gledao ovu muzicku emisiju da ne kazem sou...aleksandra napolje...nn

Haralampije

pre 7 godina

Svako,pa I Aleksandra Radovic,cak I Ako Je istina Ovo sto o njoj Ovde pise,Je bolji od Maje Nikolic.

vlada

pre 7 godina

Nije mi jasan Mitrović ... izbaciti najprofesionalnijeg i najstručnijeg člana žirija je, blago rečeno - van pameti! Naslov je totalno pristrasan, jer "odahnuo" je samo ostatak nepismenog žirija, koji smatra da je važniji od izvodjača, što je i Aleksandra zamerila! Ostali ne ispunjavaju ni minimum kriterijuma za datu ulogu! Jedino je Aleksandra spasavala kredibilitet i ozbiljnost "takmičenja"! A zbog još tragičnije "zamene" IZGUBIĆEŠ još dva gledaoca, ako ti to nešto i znači!

Misel

pre 7 godina

Videcete vi sta znaci kompetentnost, duhovitost, sou sa Majom kao centralnom figurom. Maja ce pozitivno iznenaditi, jer su mnogi zaboravili da je ona svojevremeno bila najveca zvezda pop muzike i da je jedan od najboljih domacih vokala. Od nje se ocekuju skandali, ali mnogi ce ostati bez teksta kada je cuju kako strucno ocenjuje pevanje kandidata. Aleksandra je umisljena, neharizmaticna. Kad joj cak i Bora, legenda rok muzike smeta...

Drago

pre 7 godina

Aleksandra Radovic je jedna prava dama,daleko od toga da je umisljena pevacica.Kamo srece da u Srbiji ima vise pevacica kao sto je ona.Napravila je pravu stvar sto je napustila ziri jer isti ne zasluzuje da ona bude u njemu.

bu

pre 7 godina

Ako je nekoga trebalo izbaciti, onda je to Zorica! Takvog "narcisa" ne rodi majka!

crnka

pre 7 godina

totalni promasaj sa ovim zirijem od umisljene Radovicke koja i ako ima muzicku akademiju nema slifa pri komentarisanju Saban seljacka dzudza od ciklama Zorice mi se povraca izuzetno iritantna i teska osoba umisljena zvezda los covek Bubamara dno dna  a Dragana jadna dzabe joj i versaci i svarovski ostade ono seljance \n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17