• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

17.12.2016

09:07

ISPOVEST DARE BUBAMARE POSLE OPERACIJE: Lavovski sam uspela da iznesem sve loše stvari!

Estrada

ISPOVEST DARE BUBAMARE POSLE OPERACIJE: Lavovski sam uspela da iznesem sve loše stvari!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara je pre pet dana izašla iz bolnice, gde je boravila zbog operacije slepog creva, a sada se nalazi na kućnom lečenju

Dara prvi put priča kroz kakav je pakao prolazila u poslednjih nedelju dana, kao i da se uplašila za svoj život jer nije znala zbog čega ima neizdržive bolove. Srećom, lekari su brzo reagovali i sve se dobro završilo.

(VIDEO) DARA SE IZLANULA Mislila da je mikrofon isključen pa pričala o mlađanom dečku!

 - Svakoj osobi zdravlje je najbitnije na svetu, pa tako i meni. Kada sam pre nekoliko dana dobila jake bolove u stomaku, veoma sam se uplašila. Bukvalno nisam mogla da se krećem. Nisam znala šta je razlog i bila sam u velikom strahu da će mi se nešto ozbiljno desiti.

Odmah sam otišla kod lekara i oni su konstatovali da imam problem sa slepim crevom i da hitno moram na operaciju. Bolovi su bili jaki, a ja sam samo molila boga da se nešto ne zakomplikuje. Nisam mogla da verujem da posle toliko udaraca koje sam dobila ove godine sada imam i problem sa zdravljem", započinje svoju priču Dara.

 - Lekari su me smestili u operacionu salu, a ja nikome nisam želela da javljam šta se dešava. Sa mnom je bila prijateljica, koju sam zamolila da sačeka da se sve završi. Kada su me probudili iz anestezije, ja sam se samo zahvaljivala bogu što je sve prošlo kako treba i što sam živa i zdrava. Tek tada sam pozvala članove porodice da im javim šta se desilo i da je sve prošlo kako treba. Iskrena da budem, tih dana sam se baš izolovala od okoline, nisam želela da me iko posećuje -  kaže Dara.

Pevačica je želela da bude sama jer je smatrala da je to najbolje za nju, ali je to vreme iskoristila da razmisli o svemu što joj se dešavalo u životu.

OTKAZALA NASTUPE: Dara Bubamara izašla iz bolnice!

-  Ležala sam u krevetu i dosta razmišljala kako sam uspela lavovski da iznesem sve loše stvari koje su mi se dešavale u proteklih godinu dana, pa i ovu operaciju. Bilo je dosta toga, prvo skandal sa provokativnim fotografijama, potom razvod, pa udarci ljudi za koje sam smatrala da su mi prijatelji, ali sam iz svega toga izašla jača. Uspela sam da nasmejana nastupam i da idem dalje u životu. Nije mi bilo lako da sve sama izguram, dešavalo se svašta, ali sam iz svake situacije gledala da izađem bez ijedne ogrebotine -  zaključuje pevačica za Alo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drago

pre 7 godina

Što se tiče bolesti i operacije to ne želim nikome i naj većem neprijatelju ne želim bolest ni bilo šta loše. Što se tiče Rade Adžić kao osobe i žene e to je nešto drugo to samo mogu reći, da si ti pukla ko sijalica i da si od jedne vsele i sladke djevojke kada si počinjala karijeru postala jedna obična baba tračara, da ne kžem i još ponešto, a fotografije su tvoja slika i prilika.

Moja rec skupo kosta

pre 7 godina

Nemoj molim te Daro, rasplakacu se.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми подржавамо Аџић Радојку.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija