• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

18.12.2016

14:56

TOPALKO ODGOVORIO NA PROZIVKE ZBOG SPOTA: Pljuju Novaka Đokovića, živog sveca, zašto bih ja bio pošteđen?!

Estrada

TOPALKO ODGOVORIO NA PROZIVKE ZBOG SPOTA: Pljuju Novaka Đokovića, živog sveca, zašto bih ja bio pošteđen?!

Podeli vest

Pevač Milan Topalović Topalko nimalo se nije potresao zbog negativnih komentara na račun njegovog novog spota za numeru Ljubavna terapija

Mnogim njegovim fanovima nije se dopalo što je svojoj ćerki Heleni Topalović u spotu dodelio ulogu devojke koja mu u pesmi daje “ljubavnu terapiju”.

Ovakav njegov gest mnogi su okarakterisali kao nešto što podseća na incest, ali pevača to ne dotiče.

- Nemam nikakav komentar na te priče. Ja samo radim svoj posao onako kako mislim da treba. Svako ima pravo da misli šta god hoće i da se izjašnjava jer to je sloboda govora. Ne obazirem se na negativne komentare. Možda su me takve stvari pogađale kad sam tek stigao na javnu scenu, ali odavno me to ne dotiče. Kad me budu hlebom hranili, onda će da me dotiče i to što pričaju. Kad postoje ljudi koji pljuju Novaka Đokovića, živog sveca koji hoda zemljom, zašto bih ja bio pošteđen?! - kaže Topalko upoređujući sebe sa svetskim šampionom.

On ističe da mu je drago što je spot privukao pažnju i da mnogo očekuje od nove pesme. Pevač nam se pohvalio i da on lično stoji iza ekranizacije nove pesme.

- Ceo scenario je moj. Moja ideja je bila da se moja ćerka pojavi u spotu i dobije tu ulogu. Sve što je dobro ili loše, vi pripišite meni - završava pevač, koji već drugu sezonu ocenjuje mališanje koji se takmiče u šou programu Neki novi klinci.

Na pitanje da li nakon uloge u spotu možemo da očekujemo i da snimi duet sa svojom jedinicom, Topalko kaže da su male šanse za tako nešto jer ne bi voleo da njegova ćerka bude pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Angel

pre 7 godina

Topalko burazeru gotivio sam te i volim tvoje peme,al gde ubacujes Novak u ova tvoja bolesna prica?

Vlade

pre 7 godina

Ti, Nole, Tesla, Pupin...pusti sta prica narod, sto ti cerka bude perverznija bice bogatija! Zato se ne obaziri sta prica narod, budi ponosan na cerku, vidi se da si prepametan.

Todor

pre 7 godina

Простачио једна ,зар те није срамота успоређивати се са украсом људског рода?

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija