• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

18.12.2016

21:46

OGNJEN AMIDŽIĆ O MARINKOVOJ DIJAGNOZI: Kada sam saznao da je bolestan, sve je postalo besmisleno!

Estrada

OGNJEN AMIDŽIĆ O MARINKOVOJ DIJAGNOZI: Kada sam saznao da je bolestan, sve je postalo besmisleno!

Podeli vest

Voditelj Ognjen Amidžić progovorio je o saznanju da je njegov najbolji prijatelj Marinko Madžaglj teško bolestan, a njegova ispovest nikoga nije ostavila ravnodušnim

U emisiju "Premijera - Vikend specijal" je nakon pevačice Aleksandre Prijović stigao i popularni TV voditelj Ognjen Amidžić, koji se, između ostalog, osvrnuo na muzički duo "Flamingosi" koji su činili on i glumac Marinko Madžgalj.

- Marinko i ja smo pričali da uradimo nešto, da se zezamo... Dogovorili smo se kako ćemo se zvati i kako ćemo izgledali, nikakvu ideju nismo imali, već samo trip da desetoro ljudi dođe na nastup... I eto - počeo je Ognjen svoje prisećanje, nakon kojeg su se dotakli i specijalnog izdanja emisije "Amidži šou", posvećenog iznenadnoj smrti Marinka Madžgalja ovog proleća.

- To mi je bila najteža emisija. Bilo bi suludo da se nisam oglasio na neki način... Sve što sam ikada želeo da kažem, rekao sam tada. Marinko je stvarno bio specifičan, to se moglo videti i po tome kakve je on to ljude sve okupio - voleli su ga najrazličitiji ljudi. Prošla sezona mi je jako teško pala, kao i trenutak kada sam saznao da je teško bolestan. Od jula 2015. godine sam nosio neku težinu koja mi je sve što radim pretvarala u besmisao, nije mi uopšte bilo do zezanja - iskren je bio autor i voditelj "Amidži šou-a".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija