• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

20.12.2016

19:02

GOGA U ŠEMI SA 15 GODINA MLAĐIM MOMKOM: Pola godine veze slavim dobrim seksom!

Estrada

GOGA U ŠEMI SA 15 GODINA MLAĐIM MOMKOM: Pola godine veze slavim dobrim seksom!

Podeli vest

Goga Sekulić kaže da će svog dečka Uroša Domanovića dočekati u stanu u seksi vešu i tako obeležiti šest meseci prave ljubavi

Goga Sekulić otkriva da će sa dečkom Urošem Domanovićem proslaviti pola godine zajedničkog života seksom! Pevačica, koja se preselila u Cirih kod sportiste, priznaje da je zaljubljena do ušiju, ali i da planira da postane majka.

Goga kaže da Uroš i ona često iznenađuju jedno drugo poklonima, a da slatkim znakovima pažnje obeležavaju i mesečnice.

- Nedavno nam je bilo pola godine zajedničkog života, a pošto sam ja u tom trenutku bila u Beogradu, proslavićemo kad se vratim u Švajcarsku. On mi već traži poklon po Cirihu, veoma je pažljiv. Ja ću ga svakako dočekati u seksi vešu u našem stanu, pošto to obožava - otkriva pevačica.

KOLEGE ISPROZIVALE GOGU SEKULIĆ: Vidi ovu žirafu željnu pažnje!

Voleli bismo da se uskoro ostvarimo kao roditelji, ali beba ne može da se planira
Goga Sekulić

Neće kriti trudnoću

Ona priznaje da bi sa 15 godina mlađim partnerom volela da ima decu, jer smatra da bi bio sjajan otac.

- Uroš i ja bismo voleli da se uskoro ostvarimo kao roditelji, ali beba ne može da se planira. Kad budemo imali lepe vesti da sam trudna, podelićemo ih sa porodicom, prijateljima, ali i medijima. Nema razloga da se to krije - ističe Sekulićeva i dodaje da je konačno našla sreću u životu:

- Obožavam Uroševu iskrenost i plemenitost. Vidi se da je iz dobre kuće i da je lepo vaspitan. Hvala dragom Bogu što sam ga srela. Velika mi je podrška u životu. Uroš i ja ustajemo i ležemo zajedno, stvarno smo srećni.

Informer

Kad Uroš vidi da jedem nešto što goji, odmah me grdi
Goga Sekulić

Tera je da vežba

Kad je reč o njenom poslu i nastupima, otkriva da joj dečko stalno govori da bi trebalo da smrša i da se atraktivno oblači.

- Uroš mi je rekao da moram da dovedem liniju do savršenstva, što stvarno nije jednostavno. Vodim računa šta jedem. Teško mi je da se zdravo hranim kao on. Polako se prilagođavam, a sad i postim, ali ne zbog dijete, već zbog vere. Kad imam nastup, uvek mi kaže "ajde se još razgoliti". Želi da budem atraktivna - priča pevačica.

Ne da mi da hodam pogrbljena

 

 

Goga tvrdi da se sa svojim dragim ne svađa, ali da se kao i svaki par raspravljaju oko sitnica.
- Ne svađamo se, sve rešavamo razgovorom. Njega nervira što se pogrbim dok hodam i stalno mi govori: "Ispravi se, ne grbi se tako." Naterao me je da kupim pojas za leđa. Kad vidi da jedem nešto što goji, odmah me grdi. I kad kukam da sam umorna od nastupa i da me mrzi da treniram, on me ubedi da bi trebalo - ističe Goga.

 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ем је много старија, ем је монтенгринка, ем га музе за паре. Нама се то гади.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija