• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

21.12.2016

20:14

MIA OTKRILA KAKO MUŠKARAC MOŽE DA JE VEŽE ZA SEBE: Dobar seks u vezi mi je najvažniji!

Estrada

MIA OTKRILA KAKO MUŠKARAC MOŽE DA JE VEŽE ZA SEBE: Dobar seks u vezi mi je najvažniji!

Podeli vest

Atraktivna Mia Borisavljević kaže da nikad ne bi mogla da bude sa frajerom s kojim ne uživa u vođenju ljubavi. Priznaje da ima poznatog dečka, ali ga krije kao zmija noge

Pevačica Mia Borisavljević otkriva da je njen dečko odličan u krevetu! Ona tvrdi da se nije vratila staroj ljubavi Nikoli Miniću, koji ju je tukao, niti da je započela vezu sa "Pinkovom zvezdom" Bojanom Grujićem, kako su spekulisali mediji, već da je u ozbiljnoj vezi sa jednim poznatim muškarcem.

Seksi veš obavezan

Mia ne želi da otkriva o kome je reč, ali zato poručuje da sa svojim dragim ima dobar seks.
- Nikad se ne bih zaljubila u muškarca koji nije dobar u krevetu. To ne bi moglo da mi se desi. Važno mi je da imamo dobar seks, a imamo ga. Uživamo - kaže pevačica.

Milan Kalinić je džentlmen

Zorica Brunclik je u jednoj emisiji "Pinkovih zvezda" optužila voditelja Milana Kalinića da vređa žene.
- Mnogo mi je drago što sam bila deo ekipe koja radi tu emisiju. Sada me je zamenila Dušica Jakovljević, jer imam mnogo obaveza. Nije tačno da Milan Kalinić vređa žene. To je Zorici izletelo. Ona najbolje zna zašto je to rekla. Milan je prema meni džentlmen - kaže Mia.

Ona dodaje da će sa dečkom provesti novogodišnju noć, jer će biti kraj nje na nastupu u Republici Srpskoj.

Moj dečko je poznat javnosti, ali želim da taj deo života sačuvam za sebe
Mia Borisavljević

- Bićemo zajedno. Mora to veče da bude uz mene, nema izbora. Možda bi bilo lepo da u 2017. godinu uđem vodeći ljubav, ali neću moći, pošto tu noć radim u Banjaluci. Možemo na to da se bacimo posle nastupa ili narednog dana. To nama nije problem - ističe Mia.

Pevačica priznaje da svog dragog voli da obraduje seksi vešom, ali da čipkasto rublje kupuje prvenstveno zbog sebe.

- Svaka žena bi trebalo da vodi računa o vešu. Prvenstveno zbog sebe, svog doživljaja tela, a ne zbog partnera - smatra pevačica.

Ima mnogo udvarača

Možda bi bilo lepo da u 2017. godinu uđem vodeći ljubav, ali neću moći, pošto tu noć radim u Banjaluci
Mia Borisavljević

I pored toga što je zauzeta, Mia otkriva da ima brojne udvarače. Ipak, tvrdi da za razliku od nekih njenih koleginica, ne želi da licitira sa time.

- Muškarci se ne plaše da mi priđu. Svakodnevno mi se neko udvara, ali ne volim da se hvalim time. Moguće je da je jedan od razloga što me muvaju i to što ne volim javno da pokazujem dečka. Već devet godina ne pričam o svojim muškarcima. Zbog toga su mi prišivali starije, oženjene, tajkune, ali to nije istina. Reč je o normalnom muškarcu koji je poznat, ali želim taj deo života da sačuvam za sebe - ističe pevačica.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Haralampije

pre 7 godina

Mia izgleda sjajno.Znam joj natalnu kartu,ima Marsa u Skorpionu( Natasa Bekvalac takodje)a takve zene maltene zive za sex!Da ne kazem nesto ruznije...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija