• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

23.12.2016

22:56

(FOTO) ČIM GA VIDE, VADE PARE: Đani za pola sata zaradio 8.000 evra!

Estrada

(FOTO) ČIM GA VIDE, VADE PARE: Đani za pola sata zaradio 8.000 evra!

Podeli vest

Radiša Trajković se namlatio love u sredu uveče na jednoj romskoj svadbi u Beču...

Radiša Trajković Đani je za pola sata pevanja na jednoj romskoj svadbi u Beču uzeo čak 8.000 evra! Megapopularni pevač je u sredu uveče nastupio na gala proslavi u hotelu "Interkontinental".

Želja mladenaca bila je da im Đani bude gost na veselju, a čim je počeo da peva prvi blok pesama, mladoženja i ostali svatovi počeli su da ga kite novčanicama od 500 evra.

Štimung majstor

Tako su Đaniju u jednom momentu, pored izlepljenog čela, vrata, majice, okićene narukvice, i cipele bile pune para.

- Đani je postao glavni hit na ovakvim privatnim proslavama. Ajd što su neke njegove starije pesme vaskrsle, pa ljudi uživaju u tome, nego je on i neposredan sa gostima i slavljenicima - priča dobro obavešteni izvor Informera koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

Zoran Sinko

- Radiša pravi dobar štimung. Nazdravlja sa njima, veseli se, nekad se desi da popije i više od onih koji prave veselje, ali drži sve pod kontrolom. Tako je bilo i u sredu. Kako je počeo da peva, tako su se mladoženja i svatovi okupili oko njega i počeli da ga kite parama. Gurali su novčanice gde su stigli, novac su mu trpali čak i u patike - ispričao nam je izvor sa lica mesta.

Nema oskudacije

I sam pevač je potvrdio da se dobrano opario na ovoj svadbi:

- Auuu, kako to znate, bre? Ne volim da pričam o ciframa jer znam da je oskudacija, da se teško živi. Samo ću vam reći da mi je krivo što na toj svadbi nisam obuo patike tri broja veće, da može unutra da se nagura više novčanica - kroz smeh nam je odgovorio Đani.

Ovaj vickasti pevač postao je jedan od najtraženijih u dijaspori, a pored njega, gastarbajteri obožavaju Janu, Snežanu Đurišić i Darka Lazića, Dragog Domića i Nadicu Ademov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Beograđanin izdao nekretninu i sad  prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!
Društvo

Beograđanin izdao nekretninu i sad prolazi kroz pakao: Podstanar otvorio firmu na adresu njegovog stana i sad strahuje od izvršitelja!

Brojni građani investirali su novac u nekretnine kako bi ostvarili dodatni prihod izdavanjem prostora koji su kupili. Upravo tako je razmišljao i Beograđanin koji se javio redakciji portala MONDO nakon što je doživeo situaciju koju nije mogao ni da zamisli. Prema njegovim rečima, izdao je stan muškarcu koji je na tu adresu, bez njegove saglasnosti, prijavio firmu.

16.04.2024

17:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija