• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2016

18:16

(FOTO) ROKER PONOVO U KANDŽAMA POROKA! Bora Čorba: Ne mogu bez alkohola, nastavljam da se lečim!

Estrada

(FOTO) ROKER PONOVO U KANDŽAMA POROKA! Bora Čorba: Ne mogu bez alkohola, nastavljam da se lečim!

Podeli vest

Roker Bora Đorđević priznao je da je prošle subote došao mrtav pijan u emisiju Pinkove zvezde. Frontmen "Riblje čorbe" se u otvorenom pismu pokajao zbog ovog poteza, priznao je da se ponovo odao alkoholu i najavio da će dati sve od sebe da se izleči od ovog poroka

Bora se obrukao kada je u Pinkovom šouu bio pod dejstvom alkohola, pa je čak u jednom momentu sam sebi izvadio zub usred programa i time šokirao gledaoce i ostale članove žirija.

Informer

Nastavlja sa terapijom

Sve vreme se glupirao, zaplitao jezikom, a u jednom momentu je čak i zaspao u crvenoj stolici. Iako je u prvi mah tvrdio da nije bio pod gasom, sada je odlučio da javno prizna svoju grešku.

LOŠ PRIMER
Svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost i žalim što sam lošim primerom uticao na one koji me vole
Bora Đorđević

- Iskreno žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda i nedolično se ponašao. Tačno je da sam se lečio "esperalom" i da sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola - navodi Bora u svom saopštenju i dodaje da će se posle ovog incidenta u javnosti vratiti lečenju od alkoholizma.

informer

- Nažalost, i male količine su dovoljne da izazovu pijanstvo. Nastavljam sa terapijom.

Frontmen benda "Riblja čorba" žali što se izblamirao i što je dao loš primer mladima koji gledaju popularni šou.

- Žao mi je što sam slagao da nisam bio pijan. Svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost i žalim što sam lošim primerom uticao na one koji me vole - kaže Đorđević.

Roker je i ranije u javnosti govorio da se poroku odao jer je imao privatnih problema.

- Imao sam mali period emotivne nestabilnosti i počeo sam ponovo da pijem, ali sam nedavno prestao sa tim - ispričao je jednom prilikom Bora, ali očigledno nije uspeo da se drži dalje od alkohola.

Već se lečio

On je tada pristao na rigoroznu terapiju kako bi se izlečio. Pio je lekove, koji pomešani sa alkoholom mogu da izazovu opasne zdravstvene probleme, ali to, nažalost, Đorđevića nije sprečilo da ponovo pije.

- Istina je da sam na najradikalnijoj mogućoj terapiji. Od doktora sam dobio lek koji je veoma opasan, jer može da izazove čak i srčani udar. Ukoliko bih uz te tablete pio alkohol, napravio bi mi se haos u organizmu - rekao je nedavno Čorba.

Zbog žene batalio alkohol i cigarete

Informer

Bora Đorđević je zbog treće žene Dubravke Milatović ostavio cigarete i alkohol. On je prošle godine odlučio da započne zdrav život, pa je čak krenuo u teretanu i za samo godinu dana uspeo da skine trideset kilograma.
Frontmen grupe "Riblja čorba" isticao je da je pored Slovenke pronašao ljubav i da je zbog nje rekao zbogom porocima. Da li je u njihovom braku nastala kriza, pa je odlučio ponovo da se oda alkoholu, za sada nije poznato.

(VIDEO) OGLASIO SE BORA: Žao mi je što sam BIO PIJAN u Pinkovim zvezdama!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Nije problem u Bori, i njegovoj iskrenosti, koju znamo, nego je problem u produkciji, koja amaterski obavlja posao, poziva neadekvatne članove žirija, koji, ako znaju da pevaju, ne znači i pedagošku procenu kandidata, koji /namerno/ luta u izboru i zameni istih, kao provokaciju .... ne znam šta reći, ali baba likuje! Sledeći je Milan! Gledao sam tri godine Pink, ne volim Karleušu, ali idem na "Grand"!

VESNA

pre 7 godina

Drži se legendo, svi smo uz tebe! Stvarno je loše bilo ono u Pinkovim zvezdama. Iz nekog razloga bilo me je poprilično sramota, možda zato što je Boru mnogo volela i moja mama i verovatno ga sada prati i sa "onog sveta". Stalno je govorila da je on "veliki umetnik" i žena je baš u pravu.

mile

pre 7 godina

opušteno,matori...pa to si ti ustvari,umetnik,boem....bar nikoga nisi uvredio i povredio!\n

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija