• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.01.2017

22:03

ANA NIKOLIĆ OTVORENO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Samo jedna želja mi se još nije ostvarila!

Estrada

ANA NIKOLIĆ OTVORENO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Samo jedna želja mi se još nije ostvarila!

Podeli vest

Ana Nikolić sasvim sigurno će dugo pamtiti 2016. godinu. Ove godine, pevačica je prvi put promenila muzički pravac, izdala album Labilna koji je doživeo veliki uspeh, a potom krunisala vezu brakom sa Stefanom Đurićem Rastom. Ona otkiva da joj se samo jedan želja nije ostvarila

Svi su bili iznenađeni kada su saznali da si u vezi sa Rastom i da ste ubrzo nakon veze rekli sudbonosno ''da''. Nisi neko ko meša ljubav i posao, ali to se ipak desilo. Kako je došlo do toga?

- Desila se i ljubav. Prvo je to bilo druženje, pa prijateljstvo i eto ko bi rekao... Ja zapravo nikada nisam preferirala da se zabavljam sa ljudima sa kojima sarađujem. Nikad nisam sebe pronalazila u tome ni na jedan način. Život te demantuje. Nikad nisam rekla NE, ali to nikad nije bila moja sfera interesovanja. Naročito iz razloga što se ne družim nešto posebno sa ljudima sa estradne scene. Nikada se tu nisam pronašla posebno. I meni je sve to bilo jako čudno.

Da li su ti se sve želje u 2016. godini ostvarile?

Sve želje koje sam poželela su mi se ostvarile u ovoj godini. Imam još jednu jedinu, a to je da se ostvarim u ulozi majke i mislim da će se to uskoro desiti. To nisu planovi samo za sledeću godinu, to su planovi inače.

Da li se nešto promenilo u tvom životu otkad si se udala?

 - Brak nam je vrlo dinamičan i ništa se posebno i drastično nije promenilo od kako sam se udala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija