• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

04.01.2017

07:52

SKANDALČINA! Rada zbog Prijovićke NAPUŠTA GRAND!

Estrada

SKANDALČINA! Rada zbog Prijovićke NAPUŠTA GRAND!

Podeli vest

Rada Manojlović definitivno je rešila da napusti Grand, i to zbog Brenine snajke Aleksandre Prijović

Nekadašnja uzdanica Grandovog jata veoma je nezadovoljna i besna zbog svog statusa u u izdavačkoj kući iz koje je potekla, a razlog je ni manje ni više nego Prijovićka. Njih dve se do sada nisu sukobljavale, čak su imale korektan, kolegijalan odnos, ali poslednjih meseci sve se promenilo. 

Otkad je Prija u žiži javnosti, pogotovo zbog ljubavne veze sa Filipom Živojinovićem, prvi čovek Granda Saša Popović procenio je da njoj treba dati najviše prostora u medijima. To je najviše zasmetalo Radi, koja je u Grandu već deset godina. Zato je odlučila da potraži drugu izdavačku kuću, o čemu je obavestila i Popovića.

- Smučilo mi se da novopečene zvezdice stavljaš u prvi plan, a ja da ti popunjavam rupe u emisiji kad te drugi ispale. Zato ću potražiti drugog izdavača - prenosi izvor Radine reči i dodaje da pevačica više nema ugovor sa Grandom:

- Ona je sada slobodna, tako da je za Popovića ništa ne vezuje. Njegovo ponašanje doživljava kao izdaju i mnogo joj teško pada što je zapostavljena.

Veliki skandal izbio je kada je objavljeno da se Rada povlači iz žirija takmičenja "Neki novi klinci" jer, navodno, ne može sve da postigne. Međutim, to je bio samo pevačicin izgovor da napusti Grand.

- Komentari kolega, ali i samog Popovića da stalno kasni sa snimanja dolili su ulje na vatru, pa je samo ubrzala svoju odluku da napusti Grand. Otad se pojavila samo u jednoj Grandovoj emisiji, dok je na ostalim televizijama bila redovni gost. Rada želi time Saši da poruči da zaboravi na njenu lojalnost i da svu svoju pažnju može slobodno da usmeri ka Aleksandri Prijović - ispričala je Radina prijateljica koja je insistirala da se ne spominje njeno ime.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gago

pre 7 godina

Kakav otac takav sin!Boba je uhvatio zlatnu koku,nije vise koka ali je i dalje zlatna.Njegov sin je takodje uhvatio zlatnu koku.I kad ne bude vise koka bice zlatna tako da firma -Boba & sin- ima zagarantovanu buducnost.

ljubica

pre 7 godina

Rado bre, pa Sasa i Boba su suvlasnici Granda a Prija je Brenina @snajka@, normalno je da nju forsiraju.Ipak je ovo velika greska jer je narodu Prija vec dosadila jer je suvise ima. Yato cuti i pritaji se malo, da te se zazelimo.

cccc

pre 7 godina

Rado moraš znati da tvoje polako prolazi a njeno tek dolazi. Da se razumemo ti nisi ništa bolja pevaljka od nje to ti mora biti jasno.

Voja

pre 7 godina

Bolje joj je da napusti pevanje jer joj ono više liči na kmeukanje i da pređe u "starletze ili kleberke". To joj bolje ide.

s500

pre 7 godina

Rado tvoju karijeru si stvarala tvojim darom,teškim radom,mukama i odricanjem, dok ova to radi prodavanjem,ulizivanjem i zavodjenjem nekih bogatih klinaca.Samo beži od te bande i biti ce ti puno bolje.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija