• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

04.01.2017

13:09

OŽENJEN JE, A KO MOMAK ŽIVI! Đani priznao da REDOVNO VARA ŽENU!

Estrada

OŽENJEN JE, A KO MOMAK ŽIVI! Đani priznao da REDOVNO VARA ŽENU!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani jedan je od najpopularnijih pevača sa domaće javne scene. On je neverovatnu pažnju javnosti privukao kada je na društvenim mrežama pokrenuta akcija da nastupa na Exitu, a kako sam ističe, on je spreman za to

- Ozbiljno se spremam za Egzit! Organizatori su me ponizili, kao ko je taj Ðani, ali se onda uključila moja armija fanova, pa su se prepali. Videli su s kim imaju posla. Ako su mogli Zvonko Bogdan i Šaban Bajramović da pevaju tamo, mogu i ja. Pa, ja ću biti Tito na Egzitu - rekao je Đani.

Đanijevi brojni fanovi su podržali ovaj predlog da nastupi na svetski poznatom festivalu, a Đani je poznat kao veliki šoumen tako da ako dođe do toga, sasvim sigurno će napraviti zapažen nastup. Osim toga su aktuelnih priča o Exitu, šuška se i da vara svoju suprugu Slađanu, a ovaj pevač to ne poriče.

 

 

- Varam je tri puta dnevno. Šta ima veze, pa to je danas moderno. Brak čuvam, a kre*em sa strane. I ona zna da bez žene i piva ne mogu. Bilo bi ružno da kažem da je nisam prevario kad jesam. Ja sam, ljudi, pravi Balkanac! Znam da se te žene posle zaljube u mene, ali ne mogu da sedim na deset stolica. Moja jedina stolica je Slađana Trajković - rekao je pevač.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija