• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.01.2017

19:45

ILDA ŠAULIĆ: HOĆU JOŠ DECE, ne bih volela da Ema ostane jedinica!

Estrada

ILDA ŠAULIĆ: HOĆU JOŠ DECE, ne bih volela da Ema ostane jedinica!

Podeli vest

Pevačica Ilda Šaulić ispratila je 2016. godinu sa osmehom i velikom srećom, jer je u njoj postala majka. Ona je 21. septembra na svet donela ćerku Emu, pa je sa suprugom Bojanom Vučkovićem kod kuće dočekala Novu godinu

Kako ste proveli novogodišnje praznike?

- U kući, u porodičnoj atmosferi i to je bilo ono što je najlepše ove godine za mene i mog supruga.

Da li je Ema već počela da pokazuje svoj karakter?

- Iskreno, jeste, ali je jedna dobrica, dobra je beba, tako da ćemo to tek da vidimo u narednim mesecima, ali za sada je baš onako kako treba, pravi bebić.

Kada planirate da se vratite na muzičku scenu?

- Ja polako već negde i prikupljam neke pesme, nešto sam trebala i da završim do kraja godine, ali nismo, tako da smo to sad već prebacili za 2017, tako da će uskoro sigunro biti nešto novo od mene.

Planirate li još dece?

- To bi bilo lepo, naravno! Bože zdravlja! Ako Bog da, što da ne, ne bih volela da ostane jedinica, ja imam brata i sestru i znam koliko je to lepo.

Kako se Šaban ponaša kao Emin deda?

- Nije to nova uloga za njega. Ali je činjenica da je ona sada onako došla i kao jedna mezimica mala dedina. Divno se slažu.

Uskoro ćete proslaviti krsnu slavu. Kako protiču pripeme?

- To je standardna stvar u našoj porodici, tako da tu nema nekih novina, to sve šablonski ide, kao i svake godine, tako da će sigurno biti lepo i veselo.

Pratite li Pinkove zvezde? Kako se Šaban snalazi prema vašem mišljenju?

- Pratim, ne mogu da kažem da gledam stalno, ali pratim. On se fenomenalno snašao. On je neko ko je izuzetno kompetentan za takvo jedno takmičenje, pa je on tu svoj na svome i sigurno da ti mladi ljudi imaju šta da nauče od njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moje cutanje skupo kosta

pre 7 godina

KOLIKO SE PROLEPSALA OVA ZENA OTKAKO SE PORODILA. NAJZAD SE UDALA KAKO JOJ PRILICI, MALO NJIH ZNA DA JE GODINAMA ZIVELA U NEMACOJ SA TENISKIM TRENEROM,KOJI JE TRENIRAO, A ON JE BIO SABANOVIH GODINA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija