• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.01.2017

13:01

(FOTO) ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PRIZNAO: Upao sam Jovani na porođaj!

Estrada

(FOTO) ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PRIZNAO: Upao sam Jovani na porođaj!

Podeli vest

Željko Joksimović retko priča o svom privatnom životu, ali je ekskluzivno za Informer otkrio da je svojoj supruzi Jovani upao na porođaj kada je pre dve godine rađala njihovog sina Kostu

Popularni pevač je pričao o svom odnosu sa suprugom, i otkrio nam zašto udara šakom o zid, da li plače i kako podnosi bol.

Tata me podseća na godišnjicu braka

Informer

Kako ćete proslaviti godišnjicu braka?
- Koju? Imamo tri venčanja, tri godišnjice. Ali, jednu uvek zaboravimo, a to je kada smo se Jovana i ja upisali u knjigu venčanih. Tata me podseća, zove i kaže: "Srecna ti godišnjica". A onda ja namerno sačekam da prođe jedan dan, pa kažem Jovani: "Juče nam je bila godišnjica, jel moguće da se nisi setila". Mi nemamo tu vrstu običaja, ne patimo od čestitanja bitnih datuma. 

Da li ste želeli da prisustvujete Jovaninom porođaju ili je to bila njena želja?

- Do toga je došlo potpuno neplanirano. Kada je Jovani porođaj krenuo, profesor Ljubić me je na hodniku pitao: Željko, ideš sa nama? Nisam stigao ni da odgovorim, a Jovana je već rekla: "Nemojte, molim vas!" Na to će profesor: "Ma, nije to ništa. Željko, koliki ti je pritisak?" Ja kažem normalan, i ne znam kako, ali već sam bio u porođajnoj sali, bukvalno sam joj upao u salu. U pozadini je išla muzika Bore Čorbe. 

Jovana se porađala carskim rezom, ali je bila budna. Kako ste se osećali kada je krenuo porođaj?

- Radio me je adrenalin, pa mi nije bilo ništa. Ali, u jednom momentu sam stao pored Jovane, stao raširenih nogu da bih imao oslonac, da ne padnem ko sveća. Doktor mi je rekao: "Ako padaš, padaj na levu stranu, nemoj na instrumente." Sećam se da sam sve vreme pričao sa Jovanom, koja je bila budna.

(FOTO) ŽELJKO JOKSIMOVIĆ RASPAMETIO BUDVU! Priredio doček Nove godine za pamćenje!

Informer

Šta ste prvo uradili kada je vaš sin došao na svet?

Umalo da se onesvesti

Doktor mi je rekao: "Ako padaš padaj levo, nemoj na instrumente"

Željko Joksimović

Bio bih sumo rvač da jedem koliko mogu

Imate naporne nastupe. Na koji način ostajete u kondiciji?
- Ranije ležem tokom radne nedelje i pijem više magnezijuma. Čovek mora da održava kondiciju bez obzira na to da li trenira ili ne. Treba da primeti koja mu ishrana odgovara. Imam i ja režim ishrane, nisam kao Novak Đoković, ali vodim računa. To me održava u dobroj kondiciji. Da ne vodim računa, bio bih kao sumu rvač. 

 - Kada je Kosta izašao, anesteziolog mi je rekla da mogu da ga slikam, i ja opet u raskoračni stav, za svaki slučaj, da ne padnem. Slikao sam ga, a onda sam ga uzeo i prineo Jovani da ga vidi. Otišao sam zatim sa doktorima da gledam kad ga mere, da proverim da li su dovoljno razvukli onaj metar. Zbog svega toga nisam imao vremena emotivno da odreagujem. Ali, kada sam javio Jovaninim roditeljima, oni su oboje zaplakali. Tada mi nije bilo svejedno. 

Kažu da kada muž gleda porođaj, posle seks nije kao pre...

- Ma ne, to su predrasude. Za mene je porođaj uzvišeni čin. Mislim da sam mojoj Jovani bio apsolutna podrška tu. 

Niste plakali kada se Kosta rodio, a jel ste pustili suzu kada je ćerka Mina došla na svet?

Informer

- Krenule su mi suze. Kada se ona rađala, nisam bio u sali kao sa Kostom, pa sam zato valjda bio emotivniji. 

Kako vi iskazujete emocije?

- Na različite načine. Umem da udarim šakom o zid kada me pogodi neka pesma. I onda me zaboli ruka, to je mali mazohistički ritual, koji nije čest, jer sve manje i manje izlazim. Nisam kabadahija, volim da mi bude lepo, u kafani ne lomim caše. Desilo se jednom u životu da sam popio malo više i video da svi kao nešto lome, pa reko ajde i ja. To mi je malo agresivan način veselja. Više volim da uživam, da mi je merak, dert. 

Informer

Kako podnosite bol i patnju?

- Stoički. Nema lakih poena. Stvar je samo glave. Glava i želudac su nešto što se najviše trenira u životu. Želudac isto može da boli kao glava. Nema tog ranisana ni rupuruta da ublaži ono što nepravda i nagomilan jed znaju da naprave. E sad, ili izabereš da ti rupurut bude brat od tetke ili kažeš ovo neću da me opterećuje. Stvar je vežbe. Ne dam ničemu da me slomi. 

Ovisan sam o Jovaninim lapsusima

Informer

Da li vas je sramota kada Jovana pravi lapsuse na TV? 
- Jovana to sve radi sa stilom i stavom, tako da sam ja o svakom njenom lapsusu i stavu ovisan. Ona to sve radi sa puno kredibiliteta i profesionalizma. Samo zli mogu da kažu: "E vidi, sad je pogrešila". Pa šta? Svako pogreši. 

 
 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija