• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

12.01.2017

14:20

VENDI OPLELA PO MRKI I BEKUTI: To je ljubav po novcu i po pohoti, a seks nije ljubav!

Estrada

VENDI OPLELA PO MRKI I BEKUTI: To je ljubav po novcu i po pohoti, a seks nije ljubav!

Podeli vest

Pevačica Vesna Vukelić Vendi jutros je sa Srđanom Predojevićem prelistavala štampu u Jutarnjem programu Pink televizije, gde je na sebi svojstven način prokomentarisala aktuelne teme, a tokom razgovora pronašla je jaku vezu između estrade i politike

- Estrada je politika. Neke pevačice pevaju na trgu za 200 ljudi, a pevaju za punu cifru. Zašto bi se neki ministri ili bivši ministri švrćkali oko nekih pevačica, iako su oženjeni i imaju hiljadu ljubavnica oko sebe? To su razni bivši Mrka, Trka, Frka... Ima ih - bez dlake na jeziku rekla je Vendi, aludirajući na Milutina Mrkonjića i Anu Bekutu, za koje smatra da ih ne povezuje ljubav. 

Public

- To je ljubav po novcu i po pohoti, a seks nije ljubav. Nisam čula do sada da se gospodin hvali ljubavlju, a da nije spomenut seks. Taj čovek je čovek pohote i namagnetiše sebi slične partnere. On može da razmišlja samo o seksu o novcu. Degutantno je da čovek od sedamdeset i nešto godina uopšte razmišlja o seksu i da bude "udarna igla", unutrašnji sadržaj i duhovnost - oštra je bila Vukelićeva.

Gošći Jutarnjeg programa nije se dopao ni izbor bračnog partnera pevačice Severine Vučković koja je udata za dosta mlađeg Igora Kojića, sina Dragana Kojića Kebe.

Public

- Pohota ili seksualna glad u vreme površnih ljudi zasniva se na samo trljanju tela i tragedija je kada neko ko ima četrdeset i nešto godina treba da bude razvijena, duhovno zrela, a nalazi žutokljunca bezbojnog. Niti romori, niti gromori - objasnila je Vendi.

Ona se osvrnula i na svoj odnos sa Vojislavom Šešeljom, sa kojim je svojevremeno bila u emotivnoj vezi.

Tanjug

- Moj dobar odnos nije počivao na novcu, već na emocijama i uzajamnom slaganju, a danas novac vrti gde burgija neće - iskrena je bila pevačica.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ROKOKOKO

pre 7 godina

Vendi, sve si upravu, ni ti nisi bolj od njih. Istu prljavstinu vucete za vama.Sve za lovu. Saviji rep i cuti. Vise od pola estrade je sljam.

kimi

pre 7 godina

sve potpisujem uvijek iskrena.Mrka nemože pobjeći od prezimena da hoće i to je sasvim normalno.više mi je zabavno ovo o tetki sevki i njenom žutokljuncu.vjerujte više poštujem Vendi i njene egzibicije pod šatorom dakako iskrenije su za razliku 90% estrade koja baulja u bespuću.BRAVO VENDI !!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija