• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

13.01.2017

22:44

STARLETA POSTAJE GLUMICA! Indijski režiser prepoznao Šavijine kvalitete!

Estrada

STARLETA POSTAJE GLUMICA! Indijski režiser prepoznao Šavijine kvalitete!

Podeli vest

Nataša se pojavila sa S. Šridarom na premijeri njegovog novog filma "Saga o tri nevina muškarca", u kom glume Nebojša Glogovac, Zoran Cvijanović, Ivan Bekjarev i Eva Ras

Starleta Nataša Šavija kaže da je sa indijskim rediteljem S. Šridarom prošetala crvenim tepihom na premijeri njegovog filma "Saga o tri nevina muškarca" zato što joj je on ponudio ulogu u svom novom filmu "Devet manga".

Bivša učesnica "Parova" je oduševljena što će se posle pevanja, modelinga i kreiranja oprobati i u glumi, i to u projektu čoveka u čijem su poslednje filmu glumili Nebojša Glogovac, Zoran Cvijanović, Ivan Bekjarev, Eva Ras...

(FOTO) SEKSI MRAZICA! Nataša Šavija čestitala Novu godinu GUZOM!

Informer

- Moje pojavljivanje s Šridarom na premijeri filma "Saga o tri nevina muškarca" je najava moje uloge u njegovom sledećem filmu "Devet manga" - priča Šavija za Informer i objašnjava:

- Film je trenutno u pretprodukciji, a snimanje bi trebalo da počne uskoro. Ne mogu ništa da otkrivam o svojoj ulozi, neka ona bude iznenađenje. Pojaviću se u izdanju u kakvom me niko ne očekuje. Jedva čekam da počnemo sa snimanjem. Trenutno "ulazim" u lik i vežbam kako da iznesem tu ulogu. Oduvek me je gluma zanimala, maštala sam o tome i jako sam uzbuđena zbog ovog projekta.

NIJEDAN NIJE PO NJENOM UKUSU! Nataša Šavija: Imam dosta udvarača, ali sve to nekako ne ide!

Ona kaže da je reč o jednom ozbiljnom projektu, iako nekima deluje čudno što je ona dobila ulogu:

- Možda deluje malo neozbiljno jer se bavim modom, pevanjem, sada i glumom, ali mene sve to zanima i želim da se ostvarim na tim poljima. Nije nimalo lako da si razapet na više strana, ali trudom i radom sve može da se postigne. Ja verujem da ću uspeti. Počastvovana sam što je režiser Šridar baš mene odabrao.

U "Folku" glumila Bjelinu ljubavnicu

Nataša Šavija prvu glumačku ulogu imala je u seriji "Folk", gde se pojavila u nekoliko epizoda. Ona je tada tumačila lik ljubavnice Dragana Bjelogrlića, mladu pevačicu Macu.
- Super je bilo raditi sa Draganom Bjelogrlićem i ostalim poznatim glumcima. Dosta sam tamo naučila i verujem da će mi stečeno iskustvo pomoći u daljim snimanjima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
igor

pre 7 godina

cudo jedno sta sve gologuze radodajke mogu da postignu u ovo jadno savremeno doba

Ronald MekDonald

pre 7 godina

Ako ćemo iskreno najpoznatija i najveća imena Holivuda nemaju nikakvu glumačku školu. U Holivudu na ulici svugde se može naći natpis ,,Audicija,, tako da ne vidim ništa loše što je Šavija postala glumica..Svaka čast devojka je prelepa i šteta što ne snima više naše filmove. Mada naši filmovi zbog konstantnog propagiranja nasilja, blata, siromaštva nisu ni dostojni Šavije.

Megi

pre 7 godina

Ko je ovde lud, mi smo definitivno gotovi na svim poljima.

Anka

pre 7 godina

Dno dna. Verovatno je uloga iznenadjenja ustvari porno film

Režiser

pre 7 godina

Prepoznao sam i ja njene kvalitete, samo sto ja snimam dokumentarne filmove, nema glume.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija