• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.01.2017

22:11

DRAMA U DOMU POZNATOG PARA: Rasta zaratio sa majkom zbog Anine trudnoće!

Estrada

DRAMA U DOMU POZNATOG PARA: Rasta zaratio sa majkom zbog Anine trudnoće!

Podeli vest

Stefan Đurić se žestoko posvađao sa roditeljima zato što im nije rekao da pevačica čeka njegovo dete, već su tu vest saznali čitajući novine

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali, posvađao se na krv i nož sa majkom jer joj nije rekao da je njegova žena, pevačica Ana Nikolić, trudna. Reperova majka, koja je profesorka na Fakultetu bezbednosti, saznala je da će postati baka čitajući novine, što ju je veoma razbesnelo.

Rasta je pokušao da smiri majku, ali kad je ona počela da vređa Anu, spustio joj je slušalicu i otad se ne čuju

Ona je zgrožena što joj je Nikolićeva postala snajka, a ovo je bila samo kap koja je prelila čašu:

- Kad je pročitala da će dobiti unuče, Rastina mama je odmah nazvala Rastu i osula paljbu po njemu. Rekla je da nije ni sanjala da će doživeti ovako nešto, da ona to nije zaslužila, da zbog njega crveni pred prijateljima i rodbinom, jer nije znala tako krupnu stvar. Izvređala ga je najstrašnije, govoreći mu da je neodgovoran, da je zanemario svoje roditelje otkako se oženio. U jednom momentu je počela da veđa Anu i da je krivi što su njihovi odnosi zahladneli. Ni Rastin tata, a ni mama nisu oduševljeni snajkom - kaže sagovornik blizak reperu.

Žarko Radovančev

Prema njegovim rečima, Rasta je ćutao i gutao sve što mu je razbesnela majka prebacivala, ali kad je počela da govori loše o Ani, odlučio je da zaštiti suprugu.

2
meseca je Ana Nikolić trudna

- Rasta je prvo na lep način pokušao da smiri mamu. Objašnjavao joj je da su tek saznali da čekaju dete, da Ana nije krila od nje trudnoću. Ali nije mogao da joj prećuti kad je počela da vređa Anu. Tad je počela prava frka, poručio joj je da je nikad više ne uzme u usta. Besno joj je spustio slušalicu i otad se nisu čuli - otkriva naš sagovornik.

S druge strane, i u Aninoj porodici su zategnuti odnosi. Pevačica i njena majka Milijana nekada su bile kao nokat i prst, ali su se sada udaljile.

- Retko se čuju, a ne viđaju se kao pre. Milijani se ne sviđa Anin muž, ali ne želi da ulazi u otvoreni rat, samo izbegava da se viđa sa njima - završava priču izvor.

Rastini roditelji profesori na fakultetu

Roditelji Stefana Đurića Raste su visokoobrazovani ljudi. Njegov otac je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, dok je majka profesorka na Fakultetu bezbednosti. Njih dvoje nisu ni sanjali da će izbor njihovog sina biti pevačica.
- Oni su dosta ulagali u sina, a pre svega u njegovo vaspitanje i obrazovanje. Nisu ni slutili da će Rasta postati reper, a još manje da će se oženiti pevaljkom - kaže naš sagovornik. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slađana

pre 7 godina

Kakvi seljaci i prostaci su taj Rasta i Ana. Neko ih opasno gura...

Sale

pre 7 godina

Razumem donekle i roditelje ali, Rasta je ipak rezultat njihovog vaspitno-pedagoskog rada. Kakav je takav je, njihov je i "nema ljutis". Ima opasnu frizuru, prava tradicionalna, srpska.

Ab roler

pre 7 godina

A otkud zna da je njegovo dete? To je lutrija.

nostradamus

pre 7 godina

zenu koja ima takvu proslost, jedino i neko poput raste moze da uzme za zenu, tako da je bes roditelja ocekivan...istrose je i izmenjaju izmedju sebe oni koji za to plate, a onda proda pricu nekom balavcu i uspe da se uda...nece taj brak ni trajati dugo\n

gago

pre 7 godina

"Lep ugladjen momak"da ga sretne covek u mraku ima da se prepadne!

Amater

pre 7 godina

MOGLI STE NA SLICI DA POKAZETE KO JE KO JER TREBA DA SE COVEK POTRUDI DA IH RAZAZNA....!!!

ddd

pre 7 godina

Jao kad vidim ovo "oni su ulagali u sina" Da su ulozili makar 1% svog vremena u sina, ne bi bio ovo sto jeste. Tuzna spodoba koja mora da se slepa uz poznatu pevacicu.

ranka

pre 7 godina

Profesori.......pa da naprave takav promasaj.......napravili cudoviste od sina, na sta lici idiot........Da li je on cuo, da sve sto je moderno nije i lepo......uzas, da povracas kad ga vidis.......strasno!!!

Sara

pre 7 godina

Problem im je to sto im je snajka pevacica i sto su vest da ce dobiti unuče saznali iz novina,a nije im problem to sto im sin vodi zivot kakav vodi i kakav je vodio i pre nego sto je upoznao Anu,sto konzumira marihuanu,alkohol,i sto izgleda tako kako izgleda,i sto je na žalost takav kakav jeste uzor mladim ljudima i deci.

vladbgd

pre 7 godina

I, oni ce biti roditelji, narkomani i ulicari

bubsvaba

pre 7 godina

Kolko ste ulagali tolko ste i dobili št bi vi da sejete pšencu a ubirete kukuruz???.

kosovka

pre 7 godina

ne razumem zasto su i gde profesori pogresili? u tome sto su vaspitali sina da bude svoj i sam odabira zavotni put, profesiju? pa, valjda je roditeljima najvaznije da im deca budu ispunjena, zadovoljna i samostalna u svim zivotnim izborima?

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija