• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

15.01.2017

12:09

UPLAŠENA ZA ZDRAVLJE! Katarina Grujić: Ako terapija ne urodi plodom, MORAĆU NA OPERACIJU!

Estrada

UPLAŠENA ZA ZDRAVLJE! Katarina Grujić: Ako terapija ne urodi plodom, MORAĆU NA OPERACIJU!

Podeli vest

Pevačicu Katarinu Grujić već godinama tera maler kada je reč o zdravlju, a u tom stilu joj je počela i nova godina

Lekari su utvrdili da je Grujićevoj iskočio pršljen, zbog čega ima nesnosne bolove. Katarina je, kako saznajemo, uplašena za zdravlje jer ukoliko joj masaže i terapija ne pomognu, moraće na operaciju.

- Kada je nedavno ostetila jake bolove u kičmi, Kaća nije ni slutila da ima ozbiljan problem. Mislila je da su joj mišići oko kičme stradali zbog stalnog hodanja na štiklama i čestih putovanja. Kada se jednog jutra probudila sa tolikim bolom da nije mogla da stane na noge, pozvala je maserku, koja joj je odmah rekla da sa njenom kičmom nešto nije u redu i da mora hitno da ode kod lekara. Snimak kičme odmah je pokazao da joj je jedan pršljen iskočio, pa su joj istog trenutka prepisali terapiju. Lekarski tim je uveren da nakon terapije i masaža neće biti potrebe za operacijom, ali je Kaća svejedno uplašena - kaže naš izvor blizak Katarini.

Grujićeva je potvrdila ove navode.

- Pala sam pre dve i po godine. Okliznula sam se na pločicama u WC-u u jednom kafiću i udarila donjim delom kičme u stepenik. Taj deo mi je istog trenutka pomodreo i imala sam jake bolove mesec dana, ali kako sam tada bila na moru, nisam imala kome da se obratim. Posle se bol sve češće javljao, ali nisam obraćala pažnju, dok nisam otišla na masažu i maserka mi rekla da mi je pršljen iskočio - kaže Katarina, koja uprkos problemu koji ima nije otkazala nastupe.

Njoj su lekari objasnili složenost situacije u kojoj se našla, naročito jer je prošlo dve godine od pada, pa je pršljen ostao u tom položaju. S obzirom na to da nastupa kako je isplanirala, oni su joj savetovali da ne obuva cipele sa visokim štiklama i da manje đuska na bini.

Podsećanja radi, Katarina je nedavno operisala glasne žice, ubrzo nakon toga je sebi presekla tetivu na ruci dok je prala čaše u kući, zbog čega je hitno operisana. Grujećeva je probleme sa zdravljem imala i kada se prošlog leta otrovala hranom na Crnogorskom primorju, dok ju je pre nekoliko meseci udario taksista dok je prelazila ulicu ka menjačnici.

Na sreću, tada nije zadobila ozbiljnije povrede, iako ju je auto pokosio. Ona je nedavno otkrila i da su joj lekari spasli život kada joj je u srednjoj školi puklo slepo crevo. S obzirom na sve što joj se dogodilo, ne čudi što je pred ulazak u novu godinu poželela da bude zdrava jer, kako kaže, nema više snage da se vucara po bolnicma.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jox

pre 7 godina

Ona je jedna o kojoj se stalno pise, a u stvari nije zanimljiva i nije neka zvezda, nije simpaticna, sve u je fioci slozeno najbolje sto se moze i kvalitne su stvari, ali nema onog pravog, onog najvaznijeg.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija