• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

25.01.2017

21:45

(FOTO) JELENA KOSTOV NIJE HTELA DA OVO SAZNATE: Krijući se od paparaca, pevačica se TAJNO udala!

Estrada

(FOTO) JELENA KOSTOV NIJE HTELA DA OVO SAZNATE: Krijući se od paparaca, pevačica se TAJNO udala!

Podeli vest

Pevačica je rekla sudbonosno da svom izabraniku Miljanu Vukoviću još 5. januara, ali do danas niko nije saznao za to

Jelena Kostov se tajno udala! Pevačica je početkom januara izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem vereniku žandarmu Miljanu Vukoviću.

Na mladoženjino insistiranje, mladenci su napravili skromno venčanje daleko od očiju javnosti:

Žarko Radovančev

- Jelena nikada nije krila da je želela veliku svadbu, ali Miljan to nije hteo, pa je ona odlučila da popusti. Zbog paparaca i novinara on je insistirao da se venčaju u strogoj tajnosti. Odlučili su da se uzmu za vreme praznika jer je računao da ih niko neće provaliti zbog novogodišnje euforije. Sklopili su građanski brak 5. januara u prisustvu porodice i najbližih prijatelja - kaže izvor Informera blizak novopečenom bračnom paru.

Uzela njegovo prezime

Buduća mama je odlučila da uzme muževljevo prezime. Jelena Kostov je od 5. januara postala gospođa Vuković. Kako Informer saznaje, ona će ipak zbog posla u javnosti nastaviti da se predstavlja kao Jelena Kostov.

Kako tvrdi naš sagovornik, Jelena je blistala u venčanici iako je već u devetom mesecu trudnoće:

- Njoj je bilo krivo što nije napravila veliko veselje, i na prvom mestu joj je to što se oni bezgranično vole i što će za manje od mesec dana dobiti sina. Venčali su se u opštini, a posle toga su sa nekolicinom svatova otišli na ručak u jedan obližnji restoran. Jelena je kao i uvek bila vedra i nasmejana - prenosi prijatelj poznate pevačice.

On dodaje da će crkveno venčanje tek uslediti:

- Dogovorili su se da se pred Bogom venčaju kada budu krstili sina. Sada im je najvažnije da Jelenin porođaj protekne u najboljem redu. Jedva čekaju da vide bebu, mama je baš nestrpljiva. Spremaju mu sobu, stvari, igračke... Biće odlični roditelji.

(HIT FOTKE) SEKSI JELENA KOSTOV Mami uzdahe i u osmom mesecu trudnoće!

Žarko Radovančev

Jelena Kostov nam je potvrdila informaciju da je stala na ludi kamen, ali nije htela mnogo da priča o svom venčanju. verovatno da bi ispoštovala želju svog supruga da mediji ne pišu mnogo o njihovom braku.

- Tačno je da sam se udala. Bilo je prelepo i romantično, ali ne bih ništa više pričala o svom venčanju - ljubazno nam je, kao i uvek, odgovorila Jelena.

Porođaj u Beogradu

Jelena je već ušla u deveti mesec trudnoće, a kako saznajemo, pevačica će se poroditi u beogradskoj bolnici "Narodni front". Zbog privatnosti će iznajmiti privatni apartman u kom će biti sama i u kom će porodica moći konstantno da je posećuje. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rsk

pre 7 godina

Uaaaaau.. Bole me ceo .!. da znate i ti i Miljan

domaćin

pre 7 godina

šta sad treba r5adit davati moleban proslavljati ili trpezu ni to nije tačan datum saznaće kod giše...

dragan

pre 7 godina

Da ovo nisam znao od jutros ne znam kako bih. Nasa cuvena pevacica Jelena sada vise ne Kostov je promenila bracni status. Au kakva vest, pa ona nas vec decenijama uveseljava a takva je pevacka velicina da stvarno moramo sve o njoj da znamo kao i to kako joj je novo prezime da slucajno ne pogresimo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija