• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

27.01.2017

15:33

BAHATA FAHRETA NASTAVLJA DA ZAJEBAVA NAROD! Breno, krala si struju, a sad LAŽEŠ KAO PAS!

Estrada

BAHATA FAHRETA NASTAVLJA DA ZAJEBAVA NAROD! Breno, krala si struju, a sad LAŽEŠ KAO PAS!

Podeli vest

Fahreta i njen suprug Slobodan Živojinović skinuli plombu sa brojila i prespojili merne kablove tako da se očitavala samo jedna trećina potrošene električne energije. Kad su uhvaćeni u krađi, priznali i platili kaznu od 400.000 dinara

 

Fahreta Živojinović Lepa Brena nastavlja da zajebava i laže Srbe!

Nepune dve godine posle otkrivanja strašne istine da su Fahreta i njen suprug Slobodan Živojinović u porodičnoj kući u Beogradu krali struju, Brena se juče u intervjuu za mesečnik "Njuzvik" (izdanje reketaškog, lažljivog "Kurira") napravila luda i ustvrdila da struju nikada nije krala!?!

Kad su napisali kako Boba i ja krademo struju bili smo u Americi i za to smo čuli na televiziji. Razmišljam, kako li se krade struja? Zamišljam nekog radnika koji na banderi povezuje neke žice...
Lepa Brena u intervjuu za "Njuzvik"

- Kad su napisali kako Boba i ja krademo struju, bili smo u Americi i to smo čuli na televiziji... Razmišljam, kako li se krade ta struja? Zamišljam nekog radnika koji na banderi povezuje neke žice... - izjavila je Brena za "Njuzvik" i priču o krađi struje predstavila kao deo nekakve kampanje koja se već godinama iz vrha vlasti vodi protiv nje!?!

A neporeciva je istina da je Fahreta Živojinović krala struju!

U "Elektroprivredi Srbije" juče su nam ponovo potvrdili da su Brena i njen suprug pljačkali državu tokom 2014. i 2015. godine i to tako što su u svojoj kući u Ulici Blagoja Marjanovića Moše na Bežanijskoj kosi prespajali žice u brojilu i krali struju!

- Kontrolori su na licu mesta utvrdili krađu koju vlasnici kuće nisu ni pokušali da poreknu. Rekli su da su to majstori sami nešto dirali i da oni ništa ne znaju, ali se nisu mnogo bunili... - priseća se jedan od rukovodilaca EPS koji je svojevremeno i sam radio na ovom slučaju.

Prema njegovim rečima, kada su Brena i Boba uhvaćeni u krađi nisu se žalili, već su odmah platili kaznu od 400.000 dinara. Da stvar bude gora, Fahreta i Slobodan Živojinović struju su na identičan način krali i u svom "Grand ajriš pabu" na Zlatiboru, gde je utvrđeno da su oštetili državu za čak 41.000 evra! I taj lopovluk su priznali i platili milionsku kaznu!

Informer

Sagovornik Informera iz EPS opisuje kako su Brena i Boba tačno krali struju.

- Živojinovići su skinuli plombu sa brojila i prespojili merne kablove tako da se u dužem vremenskom periodu očitavala samo jedna trećina potrošene električne energije. Kada je otkriveno da su na Bežanijskoj kosi ukrali struju u višemilionskom iznosu, nisu to negirali niti su se žalili. Odmah su platili kaznu... - kaže izvor Informera.

Fahreta Živojinović juče nije odgovarala na pozive i poruke novinara Informera, pa nismo uspeli da saznamo zašto laže da nije krala struju?!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavko

pre 7 godina

Pa videli od politicara i ministara ,pa vole da su u trendu

Zemunac

pre 7 godina

Beskućnici su za njih gospoda! Bahate se Vilama,Jahtama,Bentlijima a kradu na sve moguće načine,što u zemlji a i širom sveta. Doćiće i njima crni petak po onoj narodnoj ,,Da bogda imao pa nemao". Pitam se kakav je to moral i da ih nije stid da izađu na ulicu. Narod lud ko ćuskija pa trči na koncerte ko na solilo kao nešro će čuti...

Dragomir

pre 7 godina

Наравно да са ,,крађом струје,, Лепа Брена нема везе јер она не зна ни шрафцигер да држи а камоли да нешто преспаја када се гине уколико буде грешке.Ако се правилно постави струјни сандук са скаламеријама хајде ти мени реци која жица где иде и тако то.Код мене су недавно били контролори да прегледају има ли крађе на шта сам се ја спрдао!Куку мени па где сада да наиђете,мајко мојааааа!Не да су у детаље прегледали насевши на моју кукњаву.Добро,пала је кафа и ракијица и било је лепог испраћаја.ПС.Када сам ја чуо први пут да се струја краде било ми је нескватљиво како то може?

gago

pre 7 godina

Taj "sagovornik iz EPS-a" nema veze.Popuste se cetiri sravcica dva mostica se pomaknu i odose dve trecine struje u vetar.Bar dok ih ne uhvate!

zemunac

pre 7 godina

Proverite benzinske pumpe Knez Petrol njihov nameštač živi u šimanovcima. Predpostavka da KRADU STRUJU GODINAMA, isto kao i FAHRETA pevaljka. Znači dolazi pred čitanje i namešta satove. sa stotinak pumpi lepa lova. tako pričaju u ŠIMANOVCIMA u kafiću pre centru sa desne strane.

dr sigma

pre 7 godina

@@@@@@@@@@@@ urgent: direktoru EPS, ministru energetike i predsedniku vlade. u ovom sistemu očitavanja svašta je moguće. čitač bi trebao biti obavezan da pogleda ispravnost plombi. postoje dve jedna od EPS i druga od baždarnice obe bi trebale biti pravilno osigurane, ako to nije slučaj to bi morao dostaviti eps. e kako nije radnik eps baš ga briga. e sad oko prespojenih kablova to je moguće ali je trebalo ustanoviti i koji je stručnjak to uradio. prosledio dve faze direktno. pitanje zašto bi to majstor radio jelena.

nada

pre 7 godina

Pa nije Beograd njena planka pa da prodje !!!!!!!!!!!! Bitno je da se sva operisala ali mozak na zalost nemoze ! Seljanka ostaje seljanka samo sto je Beograd malo islifovao !!!!!!!!! ODVRATNI SU !!!!!!!!!!!!

mirjana

pre 7 godina

Zasto se cudite?Srbija joj je dozvolila da jase po narodu, da ismeva sumadijske pesme kao u disku i roken rolu.,Uzela osamdesetih godina parce hleba iz ruku dece sa njenim reklamnim lutkama "lepa-brena" jahicka jahala celu Srbiju I izjahala i zvace je majka sunda, a nama ko je kriv sto gledamo u sred srbije Jahacicu I trpimo da nas jase I preko strujnog kola ipreko javnih medija.Da ste se mozda zapitali ko je iza nje u pozadini?Ko je stvorio da nam unisti nas narodni melos indetitet da nam u kulturi srpskoj ugura turski model pevanja golotinje jahanja izzivljavanja.To treba debelo da se ispita.Soros rokfeler I ostala bulumenta,predpostavljam.

novi polupismeni tajkuni

pre 7 godina

Da ne krade , ne bi bila bogata !!!! U sve moguce prljave finasijske radnje njeno ime je umesano !!!

olga cadjo

pre 7 godina

Šta je to čudno? Bilo bi čudo nevidjeno da su učestvovali u nekoj humanitarnoj aktivnosti! Njihovo ponašanje je valjda posledica duševne bede.

homo ludens

pre 7 godina

Samo da dodam nesto:Smijesno Je to koliko su ukrali struje u odnosu Na to koliko Je Fahreta ostetila drzavu nedovoljnim placanjem\n poreza Za Sve ove Godine trajanja.I Ne samo ona,Ali Ona sigurno mnogo!\nA o tome koliko nam Je nastetila svojim \"umjetnickim djelom\"(muzikom kojom Je \"zagadila\" ove prostore od svoje pojave 80 tih pa do Danas)da Ne pricam.To Je mnogo veca steta nego ova materijalna!

gago

pre 7 godina

Na srecu njeno vreme prolazi.Godine i pored pokusaja da se zaustave cine svoje!

SCH

pre 7 godina

Alo fahreto, odakle si ti, kako te nije sramota, kako krades struju ti i onaj tvoj podebeli, fuj , stidite se...

Nina

pre 7 godina

Ako je ovo istina onda su oni dno dna. Sram ih bilo, užas..... koliko ljudi u Srbiji živi od minimalne penzije i plate pa plaćaju struju, ako je ne plate onda im isključe, sirotinja uvek nastrada. A ti Fahreto Jahic sram te bilo

boco

pre 7 godina

treba im zabraniti da se prikljuce narednih sest meseci nego sta nego su lopovi

nada

pre 7 godina

Breni , Kebi , Bekuti i tim pevaljkana treba proveriti strujomere , nenadano iloviti ih u kradjama , normalno je da su bogati kad nista ne placaju i smeju se u lice narodu

Miki Ivanović

pre 7 godina

Zar krađa struje nije krivično delo,za koje je predviđena i kazna zatvora? Šta rade u tžilaštvu, ili oni samo udaraju po "malima" ili onima koji im ne "leže", ili..... Svi nadležni se prave ludi,pa bih pitao i ministarku pravde,ali i premijera ZAŠTO SE ZAKONI NE SPROVODE, nego se selektivno sprovode po "sitnoj raji".

Mirko

pre 7 godina

Mozda zaista su duboko u g......a i nemaju ni za jogurt!

rifat

pre 7 godina

neka sirotinja redovno placa struju atruli nogatasi neka kao uvek kradu struju,neplacaju porez ,uvezisu sa auto mafijom igle opet fahreta kradena kola kupuje.skidanje blombe je krivicno delo plus kradja struje.za skidanje plombe sledi robija,ali elektro snabdevanje srbije nereaguje,videliste sami dasu i oni lopovi.stamislite kakocese ovo zavrsiti.zasve ovo drzava srbija je najveci krivac.

Ljubo

pre 7 godina

Kamo srece da su oni sami ,ta Srbija je leglo lopova i olosa svake vrste .Nema veze sto su sankcije bile , sto je rat bio ,i drugo ,mi smo i Boga razvalili a ne majku Srbiju,mi se ne znamo odnositi prema naciji ,veri i slobodi...

Grunf 9

pre 7 godina

Svako trece domacinstvo u Srbiji krade struju.Ali da Brena krade to ne vjerujem.Da bi ukrala 41000 eura struje i to u vikendici koju posjecuje par puta godisnje treba 100 godina.

Nenad

pre 7 godina

Због чега се нико не усуђује да о овом брачном пару напише истину, да су 1993. године узели из "Дафимент банке" новац, када остали непривилеговани грађани нису могли!

DraganSM

pre 7 godina

Ja drugacije i nisam ocekivao...iz kafane je to izaslo i postalo slavno na osnovu...?! Uvali se tada naj teniseru u drzavi u krevet a kada se opanak dotakne gradskog asvalta cuda se desavaju...ali samo spolja! Moze menjati ime,haljine,gace,auta koliko hoce...

Moje cutanje skupo kosta

pre 7 godina

Odlican naslov - Ona sve nas zajebava.

Zlaja Bizon

pre 7 godina

Stvar je prosta vise ukradu nego sto plate kaznu. Najbolje bi bilo bar mesec dana iza resetaka.

Grof Vronski

pre 7 godina

I Bog stvori kafansku pevačicu... Pa posla u Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija