• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.01.2017

14:41

GOCIN RAŠA odgovorio na optužbe da je studentkinji NAPRAVIO DETE!

Estrada

GOCIN RAŠA odgovorio na optužbe da je studentkinji NAPRAVIO DETE!

Podeli vest

Kako se poslednjih dana piše da je bubnjar Radovan Raša Novaković, suprug Goce Tržan, napravio dete studentkinji s kojom je navodno prevario pevačicu, voditeljka Marija Lazić morala je da ga u svojoj emisijei "Gold Subotom popodne" pita da prokomentariše novinske napise

- Čuo sam da sam napravio nekoj studentkinji dete. Da su me povezali sa majkom te studentkinje, bilo bi realno, ali pošto je u pitanju neka devojka koja ima ispod 40 godina, to nema veze sa istinom - objasnio je Raša.

OPRAŠTA, ALI NE ZABORAVLJA! Evo šta je Goca Tržan rekla o razvodu!

GOCA PROGOVORILA O RAŠINOJ AFERI SA TOPALKOVOM ĆERKOM! Evo šta je rekla!

Pevačica nije mogla da odoli, pa se i sama ubacila u razgovor i morala je da prokomentariše ovaj slučaj.

- Mi smo se dogovorili da otvorimo prihvatilište za nezbrinute studentkinje i decu - našalila se Goca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

E Goco-Goco mozete vi da demantujete sta god hocete ali bolje nadji uskoro prihvatiliste za Rasu jer od vaseg braka nema nista - samo je pitanje vremena kada ce puci !!!!!!!!!!

dexx

pre 7 godina

Kako te mama Goca lepo naucila da odgovaras na prozivke...\n

rade

pre 7 godina

Rašo, šta ćeš sa tom baba seljom? Mlad si lep dečko misli na svoju budućnost. Kakva ti je perspektiva sa njom? Za nju je onaj ul...r Marinković bio premija.n

ja sam

pre 7 godina

Ko normalan, pa jos i javno iznosi kritike o necijem braku, izgledu i slicnim stvarima... s tim da privatno nema nikakve veze sa njima!?! Mislim da bi umesto sabiranja (kao uslov slanja ovih komentara), trebalo biti bar mnozenje.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija