• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

31.01.2017

20:15

(FOTO) CECA OTVORILA DUŠU: Volim mlađe muškarce, sa njima se najbolje provodim!

Estrada

(FOTO) CECA OTVORILA DUŠU: Volim mlađe muškarce, sa njima se najbolje provodim!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da u njenim spotovima uvek gledamo dobre frajere zato što želi da pruži lep ugođaj ženama, a i zato što i sama voli da je u društvu mladih ljudi
Informer/promo

Pevačica je juče promovisala spot za pesmu "Nevinost", u kom se ponovo pojavljuje zgodni dasa.

- Ja sam esteta. Brinem o ženama. Zato nikada u mojim spotovima nećete doživeti da vidite starijeg gospodina, jer protežiram mladost. Naš narod kaže: s kim si, takav si, pa se vodim time. Nemam ništa protiv mlađih muškaraca, volim da budem u njihovom društvu. Meni je puna kuća omladine i osećam se mlada duhom - kaže pevačica.

SNEŽNA KRALJICA RAZVALILA! Cecin spot za 24 sata videlo 800.000 ljudi!

Aleksandra je prelep, prezgodan momak, super se slika. Sada će imati armiju žena koje će ga spopadati
Ceca Ražnatović

Ona ističe da se upravo s tim mladim momcima iz njenih spotova, za kojima lude mnoge žene, najbolje provede na snimanju.

- Uvek sam se trudila da u video-zapisima budu jako lepi i zgodni momci, sportisti. Tako je bilo i ovog puta. U spotu je glumio moj Nišlija Aleksandar Petrović. Super smo se proveli na snimnaju. Drago mi je što je moj južnjak. On je prelep, prezgodan momak, super se slika. Sada će imati armiju žena koje će ga spopadati - veruje Ceca, koja je sada već navikla da joj se modeli s kojima sarađuje dive.

Momci sa kojima snimam spotove ne kriju obožavanje prema meni
Ceca Ražnatović

Momci sa kojima snimam spotove ne kriju obožavanje prema meni. To se vidi. Do sada nisam imala iskustva sa muškarcima koji nisu lepo vaspitani, kulturni. Svi su oni divni momci, sa mnogima sam ostala u kontaktu, prijateljskom. I džentlmenski je da ti udele kompliment, a često mi udeljuju.

CECA PRIZNALA: Vidiš da ne mogu čoveče da nađem dečka, niko neće da se slika!

Informer/promo

Bez obzira na to što je spot sniman na planini Avali u januaru kada je bilo izuzetno hladno, pevačica kaže da nijednog momenta nije osetila zimu.

- Toliko smo se dobro družili, zabavljali i smejali da nisam osećala hladnoću. Bilo nas je dosta, pa se ta velika staklena prostorija zagrejala samo od ljudi koji su tu bili. I sve je izgledalo kao čarolija - sneg i celo okruženje. Bila sam oduševljena, kao da sam ušla u bajku. Blizanci moje sestre Lidije, kada su videli spot, vikali su po kući: "Tetka je Snežna kraljica", i skakali od sreće - priseća se Ražnatovićeva.

(FOTO) CECA NA ARKANOVOM POMENU OTVORILA DUŠU: Posle Željkove smrti nikad nisam bila potpuno srećna!

Informer/promo

Veljko nije gospodar prstenova, navijam za ovu snajku!
 

Instagram

Ceca Ražnatović se nasmejala zbog "titule" gospodara prstenova koju je nedavno dobio njen sin zato što devojkama poklanja prstenje. Pevačica ističe da se Veljko ni s jednom devojkom nije verio.
- Moj sin još ne kupuje prstenje. Devojke stave prsten na ruku i odmah se piše kako su se verile s Veljkom. Pa ja zlataru da imam, otišla bih pod stečaj. Evoh i ja imam jedan na ruci, pa je l' sam verena? Nisam - kaže Ceca, koja je oduševljena devojkom svog mezimca.
- Prvo, Ana i Veljko nisu raskinuli. Snajka mi je kao bombona. Mnogo je fina, vaspitana, odgojena kako treba, obrazovana. Dete za desetku. Ja navijam za nju. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joca

pre 7 godina

Izgustiraces ovog napaljenog manekencica neko vreme a onda ces ga sutnuti kao i onog nabildovanog manekena pacenika iz prethodnog spota. Ponavljas se cougar-ko.

SARA

pre 7 godina

MLADI ZGODNI I POTENTNI CECO.\nRAZUMEM TE A KO TO NEVOLI????\n

mica

pre 7 godina

Pre si imala starijeg i sad zelis da nadoknadis ono sto si propustila u svojoj mladosti.

ddddd

pre 7 godina

Pa da i ARKAN je bio mladji od tebe. Slepice.\nKako.te nije sramota da mu odes na grob i kao places.\nA jos zivis u njegovoj kuci.\n

Jole

pre 7 godina

Voli mladje muskarce ali se udala za duplo starijeg koji je bio pun ko brod. Ova ne zasluzuje uopste paznju \n

ljubica

pre 7 godina

bas ga briga, dotle ce napraviti neku karijeru, sklopiti neki ugovor....

Blooff

pre 7 godina

Opasna ova Dzeljana...a ovamo verna Arkanu.\n

SRBIJA

pre 7 godina

pa normalno koliko godina ima ona, kad bi volela starije onda bi morala da im kupuje Africku Sljivu.\n

komentar

pre 7 godina

samo sto su ti tvoji mladji muskarci uglavnom gejevi a mi volimo da gledamo mladje zene a ne tebe...

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija