• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

01.02.2017

17:57

MARINKO U NEMILOSTI POSLE TUČE NA PARKINGU: Napravili su mi pakao od života!

Estrada

MARINKO U NEMILOSTI POSLE TUČE NA PARKINGU: Napravili su mi pakao od života!

Podeli vest

Marinko Rokvić tvrdi da mu je Ivan Agbaba, s kojim se u subotu potukao na javnom mestu, napravio pakao od života. Priča o tuči između njih dvojice na parkiralištu jednog beogradskog tržnog centra ne jenjava jer, prema rečima popularnog pevača, taj momak zbog posla kojim se bavi želi promociju

- Taj dečko hoće da mi napravi pakao od života, a sve da bi se reklamirao. Pronašao sam čime se bavi, reč je o raznim promocijama vina i čega sve ne, pa mu ovakav "marketing" odgovara. Da je reč o bilo kom drugom, ne bi se incident digao na ovaj nivo. Pa svaki dan se dešava neko koškanje zbog parking mesta - priča za Informer Marinko, i nastavlja:

Bilo je koškanja
Taj dečko želi da se reklamira preko mene, potreban mu je publicitet
Marinko Rokvić

- On je, kada se to desilo, zvao sve medije jer je želeo da napravi spektakl od toga. Potreban mu je publicitet.

Rokvić tvrdi da između njih uopšte nije bilo batinanja, te da Agbaba glumi da je povređen.

- Otišao je u Urgentni centar da mu kobajagi stave kragnu, a već sutradan se pojavio bez nje. Slikao se sa štakom posle svega što se desilo, a imao ju je i pre incidenta. Tom istom štakom je i krenuo na mene. Ma, to radi jer hoće da traži odštetu - kaže pevač, i dodaje da je ceo slučaj prepustio policiji.

(VIDEO) NOVI MARINKOV HIT! Poslušajte šta Rokvić peva posle tuče u garaži Delta sitija!

(VIDEO) OVO JE SNIMAK TUČE IZ GARAŽE DELTA SITIJA! Pogledajte da li je kriv Marinko Rokvić ili mladić i njegova devojka!

MARINKO ROKVIĆ POSLE TUČE OKO PARKINGA U DELTA SITIJU: Snimak će dokazati da nisam kriv!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crni

pre 7 godina

pretpostavicemo da si u pravu ali te to ne oslobadja odgovornosti da si  ga udario i jos si dobro prosao. npr da si mene udario samo bi to jednom ucinio nakon toga bi bio na patosu u modricama kako dolikuje mangupu u pokusaju i sve bi bilo snimljeno i odmah podneta krivicna prijava i jos sto sta pored toga a onda bi me jurio za mnom da se nagodis, e tu bi onda nastao tvoj pakao ovo nije nista  bolje ti je da cutis odlicno si prosao u odnosu kako si glupan ispao ili mozda nije trenutno stanje vec bahatost , prepotentnost, pokusaj mangupiranja... sta god glup potez sa srecnim, izuzetno srecnim krajem za tebe Marinko\n

dexx

pre 7 godina

Ja mislim da je sve to zakuvao mali perac prozora... Na pitanje ..\"Ko je jaci od vas dvojice\"... vi ste se potukli.. Naci peraca prozora i da vam obadvojici isplati stetu.. Mali nevaljli.\n

pamet u glavu

pre 7 godina

To je cena sto si poznat i sto nisi smeo da nasednes na provokaciju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija