• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

03.02.2017

20:40

PEVAČICA HOĆE BRAK I DECU, A DEČKO JOJ SE NEĆKA Haris: Nemam velikih planova s Radom!

Estrada

PEVAČICA HOĆE BRAK I DECU, A DEČKO JOJ SE NEĆKA Haris: Nemam velikih planova s Radom!

Podeli vest

Haris Berković ističe da mu je trenutno posao najvažniji i poručuje da ne razmišlja o zasnivaju porodice sa zgodnom pevačicom

Pobednik "Zvezda Granda" Haris Berković kaže da nema velikih planova s koleginicom i svojom devojkom Radom Manojlović! On nas je šokirao tom izjavom, s obzirom na to da je poznata pevačica nedavno za Informer izjavila da je spremna da se uda za Harisa. Međutim, mlađani pevač ističe da je njemu trenutno karijera na prvom mestu.

- Jedino u šta sam siguran jeste da ćemo u naredno vreme raditi punom parom. Zasad život uzimam dan po dan. Nikakvih velikih planova nemam osim na poslovnom polju. Puno pesama i spotova - rekao je Haris.

Pod lupom medija

Ne razmišljam o deci. Previše je toga ispred mene što treba uraditi. Kada bude vreme za to, tada ću i razmišljati
Haris Berković

Kada smo mu skrenuli pažnju da Rada želi troje dece i pitali ga da li i on ima iste želje sa njom, Berković nam je odgovorio:
- Ne razmišljam o tome. Previše je toga ispred mene što treba uraditi. Kada bude vreme za to, tada ću i razmišljati.

Imponuje mu, ipak, što je Rada rekla da je on taj s kojim bi zasnovala porodicu:
- Slažem se s Radom. Savršen sam kandidat.

(FOTO) POBEGLI: Rada i Haris spakovali kofere i ugasili telefone - evo GDE su!

Njihova veza od početka je pod budnim okom javnosti i za sada se odlično bore sa tim pritiskom:
- Iz više razloga smo Rada i ja očigledno veoma zanimljivi medijima, što mi ne smeta. Samo je malo više nagađanja nego istine. Neistinite su priče o mojim svađama s roditeljima, navodnim neverstvima. Popularnost danas donosi malo više lošeg nego dobrog, osim za one koji smatraju da je novac sve. Popularnost oduzima privatnost i slobodu. Lepo je što kroz pesmu mogu da utičem na ljude i širim pozitivnu energiju, ljubav. To je fantastičan osećaj i nadomešćuje sve negativne stvari.

Instagram

Popularnija

Devojka mu nudila: Ako nećeš vezu, biću ti služavka

Haris kaže da ga je nedavno na turneji po Americi startovala nepoznata devojka:
- Jedna devojka mi je rekla: "Ako već nećeš vezu, daj makar da ti budem kućna pomoćnica". Baš sam se smejao, bilo mi je slatko.

Bez obzira na to što je bio pobednik megagledanih "Zvezda Granda", mnogi stiču utisak da je postao popularan zahvaljući Radi:

- Pobeda u "Zvezdama Granda" ne može da se poredi ni sa kakvom popularnošću vezanom za estradne priče, pa tako ni s ovom mojom. Trijumf u takmičenju je bio lansiranje među zvezde, što treba održati, naravno - smatra Haris, i ističe da mu nije krivo što je Manojlovićeva popularnija od njega:

- Deset godina rada iza nje teško je ili nemoguće sustići. Ne samo meni, nego svima. Godine i kvalitetan rad su presudni u popularnosti. Ja sam zasad na početku, a odlično sam startovao.

Deset godina rada iza Rade teško je ili nemoguće sustići
Haris Berković

Pitali smo ga i da li mu je teško što mu je devojka jedna od najpoželjnijih pevačica na našoj sceni, a Haris nam je malo nedefinisano rekao:

- Isti posao kojim se bavimo olakšava nam situaciju jer nas toliko okupira da nemate vremena da razmišljate o teškoćama i problemima. A to i jeste formula: da ne razmišljate previše i ne tražite probleme. Rad i samo rad.

RADA SE POMIRILA SA HARISOVIM OCEM: Primila svekra u svoj stan!

Pauziramo sa duetima

printscreen

Berković kaže da je srećan zbog uspeha dva dueta koja je snimio s devojkom, ali tvrdi da će sada uslediti pauza:
- Tim delom svog rada se posebno ponosim, jer sam očigledno pogodio i izabrao dobro. Oba dueta imaju milionske preglede, a publika peva od reči do reči pesme na nastupima. Drago mi je da su numere našle put do srca slušalaca i to je glavni pokazatelj da imate hit. Što se tiče daljih projekata, sledi pauza jer želim da izbacim dve solo pesme sa spotovima. Na izboru pesama se radi dugo i već se radujem reakciji publike.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Draza

pre 7 godina

Lepa,zgodna a pametna je toliko,da i lepota i zgodnoca padaju u vodu!

Nina

pre 7 godina

Ne znam zasto ali imam utisak da je njihova veza izmisljena radi marketinga..\n

INTERES

pre 7 godina

Ona zeli da ostane trudna pa da ga veze uz sebe a on preko nje zeli afirmaciju a i sex u paketu zasto ne.\nKo ce koga nadmudriti videt cemo ali Rada nas.pomalo i bruka zar ne ?\n

kaligula

pre 7 godina

Rado batali decu, tebi treba starac, jer bez staraca nema udarca

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija