• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

07.02.2017

22:46

SAŠA MATIĆ ZA INFORMER: Nole obožava moje pesme, sa Dačićem pevam u duetu!

Estrada

SAŠA MATIĆ ZA INFORMER: Nole obožava moje pesme, sa Dačićem pevam u duetu!

Podeli vest

Saša Matić je ponosan što njegove pesme obožava drugi teniser sveta Novak Đoković! Poznatog folkera vole svi: kolege, sportisti, ali i političari, te s njim ponekad zapeva i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

Saša za Informer otkriva koje to numere voli da izvodi na uvce svojim poznatim fanovima.

- Znam da Ivica voli pesmu "Nađi novu ljubav", kao i neke moje starije pesme koje su bile hitovi u vreme kada je on gradio političku karijeru. Pošto je poznat po tome da i sam voli da zapeva, neke numere smo izvodili i u duetu.

I Novaku Đokoviću ste pevali više puta.

Nisam u svađi sa Dejanom

Public

Koliko ima istine u glasinama da ste u svađi sa bratom Dejanom?
- To su gluposti. Dejan i ja imamo jedan normalan odnos, bez svađa. On je odlučio da sa svojom porodicom živi u Beču, pa se zbog toga ne viđamo onoliko često koliko bismo želeli.

- Imao sam tu čast da pevam porodici Đoković. Tada je bila aktuelna moja pesma "Poklonite mi nju za rođendan", tako da znam da je baš ta pesma jedna od Novakovih omiljenih.

Za Novu godinu ste pevali u Zagrebu. Jedan ste od najomiljenijih srpskih pevača u Hrvatskoj, čime ste ih "kupili"?

- Mene ljudi vole u svim državama bivše Jugoslavije i to je nešto što me čini mnogo srećnim. To smatram jednim od svojih najvećih uspeha za ovih 15 godina karijere, a "kupio" sam ih pesmom. Mislim da tu nema neke filozofije.

Smatrate li da muzika može da uradi sve ono oko čega se političari raspravljaju i ne slažu?

- Naravno. Nastupam širom Evrope, na svakom koncertu vlada odlična atmosfera, tu smo svi kao jedno i svi se odlično razumemo jer muzika je univerzalni jezik koji nas ujedinjuje. Ona spaja, ruši i pomera granice, pa samim tim i uspeva da uradi ono što političarima baš ne polazi za rukom.

Ipak, pre godinu i po se dogodio incident na vašem koncertu u Zadru.

- To što se tada desilo nije vredno pomena. To je uradila grupica pijanih mladića koji verovatno ni sami nisu bili svesni šta rade.

Hit do hita
Nole voli moju pesmu "Poklonite mi nju za rođendan", a Ivica "Nađi novu ljubav"
Saša Matić

Ako bi se na nekom vašem nastupu pojavilo samo 50 ljudi, da li biste imali problem da to javno kažete?

- Zašto bih imao problem? Ionako se danas ništa ne može sakriti, a sve je to sastavni deo posla ili kako kaže jedna moja pesma: "Sve je za ljude".

Smatrate li da je isplativo danas snimiti ceo album i visokobudžetne spotove?

- Snimanje albuma u današnje vreme sigurno nije isplativo, ali ja to smatram svojom obavezom prema ljudima koji me prate i vole ovo što ja radim. To je moj način da im iskažem poštovanje i zahvalnost za svu ljubav i podršku koju mi pružaju već petnaest godina i nikada neću odustati od snimanja albuma.

Srećnih 13 godina braka

Informer

Sa suprugom Anđom nedavno ste proslavili trinaest godina braka. U čemu je tajna?
- Nema tu nekog magičnog recepta. Kod mene je sve transparentno, ili me pratiš ili ne. Moj posao je takav da sam često odsutan od kuće, ali kad sam tu, onda se trudim da se maksimalno posvetim porodici i da im na neki način sve to nadoknadim.
Planirate li proširenje porodice?
- Svi moji planovi vezani su za karijeru, planiram novi album, još nekoliko velikih koncerata, a o proširenju porodice za sada ne razmišljam, niti planiram.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija