• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2017

22:18

(FOTO) SORAJA NABACUJE RIBE DEČKU MILICE DABOVIĆ: Starleta umešala prste u vezu biznismena i košarkašice!

Estrada

(FOTO) SORAJA NABACUJE RIBE DEČKU MILICE DABOVIĆ: Starleta umešala prste u vezu biznismena i košarkašice!

Podeli vest

Soraja Vučelić nabacuje ribe dečku Milice Dabović Simonu Šikliću. Bivša voditeljka i biznismen iz Kana se druže već duže vreme i zajedno obilaze beogradske klubove

Kako saznaje Informer, Vučelićeva je provela dan sa košarkašicom i njenim dečkom na Sajmu venčanja, nakon čega je bivša voditeljka produžila sa Simonom u izlazak gde mu je nabacivala svoju drugaricu.

Informer

Oni se ne poznaju, tvrdila nam je prvo Milica, pa nam je priznala da su se njen dečko i Soraja upoznali u Kanu

- Simon je došao na reviju kako bi podržao Milicu. Kada se manifestacija završila, Dabovićeva je otišla kući da spava, a njen dragi je izašao u klub sa Sorajom - priča izvor blizak biznismenu.

Kako nam on prenosi, Vučelićkina drugarica je bacila oko na Simona, pa je Soraja odmah počela da provodadžiše ne obazirući se na Milicu.

- Soraja je rekla Simonu da se sviđa njenoj drugarici. Ona često ističe da je Simon njen prijatelj, a ne Milica. Nabacuje mu ribe, njih dvoje su baš dobri. Često izlaze zajedno i zezaju se - navodi izvor Informera.

Simon, međutim, Milici često prećuti svoje susrete sa Sorajom.

Simon je moj dobar prijatelj i tačno je da volimo da uživamo u noćnom životu Beograda kada je on u Srbiji
Soraja Vučelić

- Milica nije oduševljena njihovim prijateljstvom, tako da joj on često ni ne kaže da je izašao baš sa Sorajom - tvrdi naš izvor.

Naša proslavljena košarkašica Milica Dabović kaže da su se Simon i Soraja upoznali u Kanu, ali da nije upoznata sa činjenicom da se njen momak druži sa Vučelićevom.

- Oni se ni ne poznaju - rekla nam je u prvi mah Milica, ali kada smo joj objasnili da znamo da su se sreli na sajmu venčanica u hotelu "Hajat", Dabovićeva je priznala:

Informer

- Pozdravili su se na sajmu jer su se upoznali jednom prilikom u Kanu. Simon tamo živi, a zašto Soraja ide u Kan ja nemam pojma - objašnjavala je Milica, ali nije htela da prihvati činjenicu da joj dečko lumpuje sa bivšom voditeljkom.

- Laž je to da se njih dvoje druže. Pa ja znam svaki Simonov korak - rekla je Milica za Informer.
S druge strane, Soraja nam je potvrdila da su izlazili zajedno:

- Simon je moj dobar prijatelj i tačno je da volimo da uživamo u noćnom životu Beograda kada je on u Srbiji.

Milica postaje voditeljka

Informer

Milica Dabović će se oprobati u ulozi voditeljke u emisiji "Snaga oktana" koja se emituje na TV Hepi.
- Nemam tremu, nadam se da ću se lepo snaći na snimanju. Imaću super goste, ali još ne smem da otkrivam ko su - rekla je Dabovićeva.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boris

pre 7 godina

Bivsa kosarkasica je kinacno uspela da se priblizi svom idolu Soraji i polako ispunjava svoj zivotni cilj ,a to je da bude priznata kao Starleta!Sada ce Farma,pa neka je sa srecom!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija