• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

12.02.2017

16:50

(VIDEO) ISIDORA BJELICA OTKRIVA: Živa sam zahvaljujući svojoj DECI!

Estrada

(VIDEO) ISIDORA BJELICA OTKRIVA: Živa sam zahvaljujući svojoj DECI!

Podeli vest

Poznata srpska književnica otkrila je da su joj deca najveći "vetar u leđa"

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" književnica Isidora Bijelicapotvrdila je da je nedavno doživela povredu na Kipru, ali to je nije omelo da i dalje uživa u svakom novom danu.

KOMŠINICA ISIDORU NAPALA NOŽEM! Iz njenog stana se čuju zvukovi kao iz "Isterivača đavola"!

- Isčašila sam koleno, ali ne mozak - kroz smeh je rekla nasmejana Isidora i progovorila o svojoj borbi sa teškom bolešću. 

- Borimo se, ali potrebna nam je malo ta vaša podrška, mnogo se ljudi bori za svoje živote - iskrena je bila Isidora.

POTRESNA PORUKA ISIDORE BJELICE: Mnogo se izvinjavam što sam preživela ovoliko, TREBALO JE DAVNO DA UMREM!

Ona se pridržava svoje propisane terapije, a već neko vreme veliku pažnju posvetila je i radu na svom duhu, što joj u velikoj meri pomaže da kroz teške trenutke hrabro korača. Ipak, najveći "vetar u leđa" su joj deca, koja joj uprkos svemu pružaju ogromnu ljubav i podršku.

- Energija me ne napušta zbog njih, ali i njima je teško - rekla je Isidora.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 7 godina

Ženo dosta vise, aman! Želim joj da ozdravi I što duže bude sa decom ali tolika potreba da bude prisutna u medijima jednostavno nije normalna. Šta da rade oni oboleli što nemaju mogućnosti da tokom zime skoknu na Kipar, ok ona ima...ali nemoj posle par meseci kuku lele daj pomagaj.

Nati

pre 7 godina

Neverovatno je da jedna knjizevnica nema ni trunku mudrosti i posle teskih trenutaka.Ta zelja za prikazivanjem je nadjacala sve u njoj.Covek u svom bolu i patnji, obicno zeli da bude sam i da ga svi ostave na miru, sem onih koji su mu u  srcu.Isidora je bas eksrovertna licnost,njeni komleksi vise ili nize vrednosti, ne dozvoljavaju joj da se primiri i da pogleda sebe direktno u oci.Bolesti nastaju obicno zbog nase nesavrsenosti,naravno savrsen niko od nas nije,ali oni koji su u stanju da to, bar prividno sagledaju, bice spaseni i steci ce mnogo vise samopouzdanja,to ce ih psihicki ojacati.Kad je covek svoj,autentican i stvaran,ne zavisi od misljenja drugih,nije ga ni briga sta drugi misle i govore o njemu, jer on zna ko je i koliko vredi, pa je potvrda drugih suvisna i njemu samom nepotrebna.Biti sam u svom bolu i radosti je privilegija posebnih ljudi, jer se oni, bili sami ili u drustvu, isto osecaju,nisu zavisni od drugih,prija im drustvo ali isto tako i samoca.Sto je najvaznije,oni se ne boje smrti.Isus je rekao:\"Ako trcis za zivotom,izgubices ga,ako si spreman da ga izgubis,imaces ga u izobilju.\"Mi smo besmrtni,zivotna energija nije destruktivna,ona se ne moze unistiti,menja samo svoj oblik,zato ne treba da imamo strah,jer je rodjenje i smrt, kruna i pismo istog novcica.Onaj ko to dobro razume, zasticen je od svake bolesti.Ovo je i moje licno iskustvo.\n

DUZNICA

pre 7 godina

Da li je istina to sto je javna tajna da je gospodja mnogima duzna novac koji izbegava da vrati???\nTo pitanje treba da joj postave novinari.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija