• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

14.02.2017

18:11

NADA OBRIĆ PRIZNALA: Zgazila sam dete kolima, pa sam prebila njegovu majku!

Estrada

NADA OBRIĆ PRIZNALA: Zgazila sam dete kolima, pa sam prebila njegovu majku!

Podeli vest

Nada Obrić je priznala da je udarila kolima dete, a zatim prebila njegovu majku! Pevačica je u „Vikend šouu“ s osmehom prepričavala detalje saobraćajne nesreće!

 

- Vraćala sam se sa keja, vozila sam 20 na sat jer sam izlazila s parkinga na ulicu. Na kraju trotoara videla sam majku koja je držala dete od možda četiri godine. Taman da krenem, a dete mi pade pod točkove! Verujte, život mi je prošao kroz glavu za tih nekoliko sekundi, mislila sam da ću dobiti infarkt. Izašla sam iz auta kako bih videla šta je detetu. Pogledam majku kako nabada dok hoda, a ona na rolšuama! Ona se na rolšuama cimnula i ispustila dete! - ispričala je Nada voditeljki Jovani Jeremić.

Majka deteta ju je opsovala, a Obrićeva joj je uzvratila - batinama!

- Najgore reči mi je uputila, ali ja sam, kad sam shvatila da je dete dobro, rekla majci: „Momenat, gospođo“, i otišla do kola. Imala sam šipku u automobilu koja mi je služila da skinem sneg sa točkova, pa sam joj prišla i opaučila je njome po zadnjici. Rekla samo joj: „Nadam se da ćeš me pamtiti makar mesec dana i da nećeš na tim rolšuama nositi to dete“ - rekla je pevačica.

Bila na listi za odstrel, Tito je spasao!

Zapevala sam Titu pesmu „Svi bećari žene oteraše, a kakav ti si, svoju nisi“, a on je tada bio u najstrašnijim odnosima s Jovankom. Tek kad sam videla njihove reakcije, shvatila sam šta sam uradila. Desetak godina nakon maršalove smrti srela sam bivšeg šefa Titovog protokola. Rekao mi je: „Vi ste bili određeni za odstrel. Lično vas je Tito spasao!“ Izjavio je: „Nemojte ovu moju malu Ciganku da mi neko dira, imaće posla sa mnom“ - rekla je Nada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan Caruga

pre 7 godina

Cega se normalan stidi, budala se stim ponosi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija