• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

21.02.2017

10:37

(VIDEO) NOLE SE ŠOKIRAO: Goga Sekulić srela Đokovića i prorekla mu da će biti...

Estrada

(VIDEO) NOLE SE ŠOKIRAO: Goga Sekulić srela Đokovića i prorekla mu da će biti...

Podeli vest

Folk pevačica prisetila se u emisiji "Kočenje" svog susreta sa najuspešnijim srpskim teniserom.

Pevačica Goga Sekulić imala je čast da upozna svetskog teniskog asa Novaka Đokovića pre mnogo godina, dok još nije postigao neverovatan uspeh zbog kojeg ga je zavolela planeta.

Ona je u emisiji "Kočenje" otkrila da je u avionu nekada davno srela Đokovića, koji je bio u društvu drugih mladih tenisera, a kada mu je rekla da će jednog dana biti broj jedan, svi su mu se smejali.

Godine su prošle, Novak je ostvario svoj dečački san, a onda je sudbina ponovo ukrstila puteve pevačice i tenisera.

Srela sam ga i rekla mu:"Je l' sam ti lepo rekla da ćeš biti broj jedan?". Eto, obistinilo se, prorekla sam mu - prisetila se Goga, a onda su je voditelji "Kočenja" zamolili da im prorekne sjajnu gledanost emisije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija