• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

23.02.2017

10:26

IZVREĐALA JE NA FEJSU I SADA MORA DA PLATI! Svetlana Ceca Ražnatović dobila Jelenu Karleušu na sudu!

Estrada

IZVREĐALA JE NA FEJSU I SADA MORA DA PLATI! Svetlana Ceca Ražnatović dobila Jelenu Karleušu na sudu!

Podeli vest

Dobro poznato suđenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše konačno je dobilo epilog

Kako beogradski mediji prenose folk diva je dobila spor zbog uvreda koje je JK uputila na njen i račun njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Karleuša po presudi Apelacionog suda mora Ceci da isplati 80.000 dinara.

- Ceca je 2014. godine podnela tužbu protiv Jelene pred višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma koje je Karleuša objavila. Naknadu štete je tražila zbog nanetog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda. Po presudi, Jelena mora Ceci da isplati 80.000 dinara i da plati sve sudske troškove, koji iznose 113.000 dinara - kaže za „Alo!” izvor koji je upućen u proces.

- Presudom od 2. novembra 2015. delimično je usvojen Cecin zahtev, a nakon toga je doneta prvostepena presuda, a sve je to potvrđeno presudom Apelacionog suda u Beogradu 30. 3. 2016. godine - objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

(VIDEO) PREVAZIŠLA SAMU SEBE! JK izvela nastup od kojeg vam može pripasti MUKA!

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je 2010. napisala otvoreno pismo na društvenoj mreži Fejsbuk zbog kojeg je Ceca protiv nje podnela tužbu Osnovnom sudu u Beogradu.

Karleuša je u tom pismu iznela najgore moguće uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali ono što je folk divu najviše povredilo jeste to što je JK u negativnom kontekstu pominjala i njenu, tada maloletnu, decu Veljka i Anastasiju.

(VIDEO) SVADBU VEKA DIREKTNO PRENOSILI BBC I CNN: Na današnji dan pre 22 godine venčali se ARKAN I CECA!

Prvo suđenje na kojem su se folk diva i pevačica srele bilo je u oktobru 2012.

- Za ovaj tekst mogu da kažem da je maliciozan, uvredljiv, da sadrži neistinite informacije. Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio.

Takođe je na isti način pisano i o njihovom ocu, odnosno mom pokojnom suprugu. I ranije sam od nje trpela uvrede, ali joj nikada ni na koji način nisam odgovorila - izjavila je tada Ceca na sudu.

Jelena je tada ispričala da stoji iza svih svojih reči, koje će i dokazati, ali joj to do danas, očigledno, nije pošlo za rukom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Oliver

pre 7 godina

To sto vredja decu to nije u redu i sa tim se ne slazem, ali hajdemo mi pravo u sustinu. Kako je zaradjena kuca u kojoj se ti uvredjena zeno baskaris, u kojoj firmi je radio vas suprug kad je gradio istu, to je sustinsko pitanje za ovu drzavu, a te dusevne bolove to ostavi za tvoje fanove !!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Nije logično da troškovi suda budu veći od - naknade za povredu časti....?! Pa nije vređala... - sud....!?

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija