• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

04.03.2017

08:52

LEONTINA: Udaću se kada odem u penziju jer ću tad imati novca i vremena

Estrada

LEONTINA: Udaću se kada odem u penziju jer ću tad imati novca i vremena

Podeli vest

Leontina Vukomanović (46) planira da se uda po drugi put, ali tek pod stare dane, za jedno 20 godina. A do tada isključivo će se baviti poslom i svojom sedmogodišnjom ćerkom Lucijom, koju je dobila u braku s Filipom Patom

- Ne znam kada ćete me videti s nekim ruku pod rukom, to se neće desiti u skorije vreme. Lepo mi je ovako. Posvećena sam Luciji i njenim obavezama jer sam joj sad najpotrebnija, a tu su moj posao i hor. Da ne pominjem snimanje „Pinkovih zvezdica“, gde provodimo ceo dan. Možda jednog dana, kad završim sve što sam isplanirala od ovog života, stanem na ludi kamen. Najbolji period je kada odem u penziju jer ću tad imati novca i vremena - rekla je Leontina za Kurir Stars.

Ona kaže da je njena ćerka Lucija ljubomorna kad je na ulici presreću klinci fanovi.

- Ljubomorna je, ali ne na drugu decu nego na mene. Ne dopada joj se kada mi druga deca njenog uzrasta prilaze i traže da im potpisujem autograme i slikam se s njima. Prosto, smeta joj kada sam bliska i posvećena nekome, a da to nije ona - rekla je pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija