• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

12.03.2017

15:16

(VIDEO) PEVANJE BEZNADEŽNO, ALI KAKO MEŠA, BOLI GLAVA! Takmičarka zapalila ZG seksi nastupom!

Estrada

(VIDEO) PEVANJE BEZNADEŽNO, ALI KAKO MEŠA, BOLI GLAVA! Takmičarka zapalila ZG seksi nastupom!

Podeli vest

Svi povikali: nova Rada Manojlović!

Takmičarka Diana Mihajlović oduševila je žiri u sinoćnoj emisiji "Zvezde Gradna" svojim energičnim i seksi nastupom, mada nisu svi bili oduševljeni njenim pevanjem. Zahvaljujući zgodnoj figuri i visini, mnogi su se složili da je ona nova Rada Manojlović.

- Talentovana, ima sluha i dobro meša - rekla je upravo Rada Manojlović koja je bila tajanstveni član žirija.

- Izgleda prelepo, ali po meni je njeno pevanje beznadežan slučaj. Izgleda boli glava - rekao je Aca Lukas, a Saša Popović i Ana Bekta su se složili da je takmičarka veoma atraktivna i da podesća na Radu Manojlović.

printscreen

Viki je bila istog mišljenje kao Saša i Ana. 

- Mnogo si zgodna, meni se otpozadi učinilo da je Rada Manojlović - rekla je Viki i dodala da je devojka imala falševa, ali da smatra da treba da ide u baraž jer je rođena za scenu.

- Jel radi istekao ugovor? Pravimo novu Radu? Može od tebe da bude dobra pevačica. Prezgodna si - rekla je Ana Bekuta, a onda je Jelena Karleuša dala savet Diani.

- Ono što je bitno da bi postala zvezda, a to je da slušaš sebe dok pevaš. Znam da je teško kada si tako dobra riba, uživaš u sebi, ali moraš da slušaš. Još to i ti si nova Zvezda Granda - bila je kratka Karleuša.

Dianin nastup POGLEDAJTE U VIDEU od 01:31:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija