• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Bogdanović

13.03.2017

22:12

VELIBOR DŽAROVSKI PIŠE KNJIGU PUNU DUGO SKRIVANIH TAJNI: Otkriću koju estradnu umetnicu je "tucao" Tito!

Estrada

VELIBOR DŽAROVSKI PIŠE KNJIGU PUNU DUGO SKRIVANIH TAJNI: Otkriću koju estradnu umetnicu je "tucao" Tito!

Podeli vest

Velibor Džarovski kaže da je ljubavnica Josipa Broza bila klinka u vreme njihove afere, a da je danas veoma popularna

Poznati estradni menadžer Velibor Džarovski ekskluzivno za Informer najavljuje da će uskoro u svojoj knjizi "Režiser titoizma" otkriti ime jedne poznate žene koja je bila ljubavnica bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.

Čovek koji je radio sa najvećim estradnim zvezdama poput Zdravka Čolića i koji je važio za kralja nameštenih utakmica u bivšoj Jugoslaviji rešio je da obelodani sve tajne poznatih ličnosti s kojima se družio i sarađivao:

Ne znam kakav je bio u krevetu, kako je "tucao", ali znam da jeste. Ona je još živa, velika je zvezda i danas
Velibor Džarovski

- Pišem knjigu koja će se zvati "Režiser titoizma". Biće gotova do maja, a izdaće je moj veliki prijatelj, danas jedan od najuspešnijih menadžera Bane Obradović. U Beogradu ćemo napraviti spektakularnu promociju - kaže Džarovski za Informer, i otkriva da će sve šokirati kada saznaju da je jedna izuzetno popularna dama bila ljubavnica druga Tita:

- Josip Broz je "tucao" jednu estradnu umetnicu iz Srbije. Ne znam kakav je bio u krevetu, kako je "tucao", ali znam da jeste. Njeno ime ću otkriti u svojoj knjizi. Ona je još živa, velika je zvezda i danas, ali ne mogu sada da vam kažem o kome se radi. Ono najzanimljivije moram da ostavim za moju knjigu - najavio je Džaro i zagolicao nam maštu.

Bekuta nije sa Mrkom iz interesa

Insajder

Džarovski kaže da njegova prijateljica Ana Bekuta nije iz koristi u vezi sa Milutinom Mrkonjićem:
- Ana može da bira kog muškarca želi. Mrka uopšte nije loš izbor ako je suditi po komentarima drugih žena. Mnoge manekene su želele da budu sa Stanetom Dolancem. E to je bilo tragično! Ako može političar da im pomogne u karijeri, zašto da ne budu sa njim ma kako on izgledao! To se zažmuri i gotovo. Ali ovo između Ane i Mrke dugo traje, tako da nije interes nego ljubav.

Pokušali smo da pogodimo, ali Velibor je ostao neumoljiv: ime će otkriti tek na promociji knjige. Odlučio je, ipak, da nam kaže pojedine detalje te zabranjene veze:
- Njihova avantura je trajala šest-sedam meseci. Nije to bila nikakva velika ljubav, samo seks. Ona je tada bila klinka, tako da sada uopšte nije matora žena, već je vrlo aktivna i popularna. Ozbiljna zvezda, uvek će biti aktuelna.
 

Kad god je sretnem, uvek joj kažem: "Ostala si najbolja pi*ka na Balkanu." Ona isturi grudi, nasmeje se, pa mi zapeva
Velibor Džarovski

Džarovski kaže da se i danas ponekad vidi s Titovom ljubavnicom. Priznaje da joj uvek uputi "mastan" kompliment:
- Kad god je sretnem, uvek joj kažem: "Ostala si najbolja pi*ka na Balkanu." Ona isturi grudi, nasmeje se, pa mi zapeva onu pesmu Miše Kovača "Ostala si uvek ista".

Kada je pomenuo da mu Titova ljubavnica peva, zaključili smo da je reč o pevačici. Džarovski je naš zaključak prokomentarisao ovako:
- Ja to nisam rekao, to ste vi rekli, a ja nisam ništa demantovao.

Public

Kako su zbog afere sa Čolom mrzeli "lokicu"

Poznati menadžer je otkrio i da je Zdravko Čolić bio u ljubavnoj vezi s članicom plesne grupe "Lokice" Jasnom Dulić:
- Čoli sam stalno govorio: "Ti mora da si svačiji i ničiji." Radili smo turneju "Putujući zemljotres", trajala je 96 dana. Tada se zabavljao s jednom od "Lokica", Jasnom Dulić. Kad god je Lokica Stefanović predstavljala svoje "Lokice", uvek su sve dobijale gromoglasne aplauze, samo su Jasni zviždale ljubomorne žene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moki

pre 7 godina

Kako da ne,otkrices laz kojom pokusavas privuci ljude da kupe knjigu... Ti znas sa kim je Tito spavao,kao sto i ja znam...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija