• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.03.2017

16:57

BOL I DALJE NE PRESTAJE! Obeležena sedma godišnjica smrti Ksenije Pajčin!

Estrada

BOL I DALJE NE PRESTAJE! Obeležena sedma godišnjica smrti Ksenije Pajčin!

Podeli vest

Danas se navršava tačno sedam godina otkako je Filip Kapisoda vatrenim oružjem oduzeo život Kseniji Pajčin u njenom stanu na Voždovcu, a potom izvšio samoubistvo

Članovi porodice i Ksenijini najbliži prijatelji danas su, kao i svake godine, posetili njeno grobno mesto gde su upalili sveće, položili cveće i još jednom se pomolili za spokoj njene duše.

Neutešna Ksenijina mama Ljubica nije mogla da zadrži suze na ćerkinom grobu, pa su sve vreme uz nju bili prijatelji i rođaci.

S druge strane, kolege nekada popularne pevačice odale su joj počast na društvenim mrežama. Njenog lika i dela prisetio se pop pevač Danijel Pavlović, koji se još jednom osvrnuo na sjajne karakterne osobine zbog kojih su je svi obožavali.

- Ksenija Pajčin mi je dolazila u kuću. Imao sam čast da upoznam legendu, najlepšu ženu koja je ikada hodala ovim prostorima. Ženu lafa, kraljicu i beskrajno dobrog i emotivnog čoveka, što nije možda mogao svako da vidi. Ksenija Pajcčn - da se nikad ne zaboravi. Večna joj slava. Amin - napisao je Danijel i rastužio prijatelje na Fejsbuku.

Takođe, pevač Marko Stojković poznatiji kao MC Stojan zahvalio se Kseniji zbog toga što mu je pomogla na početku njegove karijere, kada su snimili duetsku pesmu "Požuri".

- Pre sedam godina si nas napustila. Hvala ti za sve što si učinila za mene. Počivaj u miru, anđele... Zauvek u srcu - napisao je Stojković uz fotografiju iz spota koji je sa pokojnom pevačicom snimio davne 2009. godine.

Kadrove sa današnjeg pomena, ali i druge ekskluzivne priče pogledajte u večerašnjem izdanju emisije "Ekskluzivno" od 18:20h na Televiziji Pink.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17