• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

18.03.2017

12:15

(VIDEO) DRAGANA MIRKOVIĆ: Seki sam sve oprostila!

Estrada

(VIDEO) DRAGANA MIRKOVIĆ: Seki sam sve oprostila!

Podeli vest

Dolazak pevačice Seke Aleksić kao novog člana žirija Pinkovih zvezda otvorio je pitanje njenog odnosa sa već stalnom članicom žirija Draganom Mirković

Kako njih dve nisu u dobrim odnosima već sedam godina, pitali smo Gagu da li joj dolazak koleginice smeta.

Podsećanja radi, njih dve su presekle svaki kontakt 2010. godine, kada je Dragana čula da je Seka, navodno, ogovara kod zajedničkih menadžera. I dok je Aleksićeva otvoreno priznala da ne priča sa koleginicom, Mirkovićeva je tvrdila da je Seka samu sebe zabranila na njenoj televiziji.

- Znam da Seka treba da se pojavi u „Pinkovim zvezdama”, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem i volim ljude, bez obzira na to da li su oni to zavredili ili ne. Svaki živ čovek vredan je mog poštovanja i uvek ću se tako ponašati. Ja sam Seki javno čestitala rođenje deteta jer to je najdivnija stvar na svetu. Uvek ću se radovati kada neko dobije dete, bez obzira na to da li mi je to prijatelj, neprijatelj na neki način ili bilo ko drugi. To je bio divan povod i nisam mogla da prećutim. Ja sam uradila ono što je bilo do mene, a pored mene može svako da sedne bilo gde, nevezano za studio i takmičenje - otvoreno priča Dragana.

- Volim kada mogu da oprostim. Svi smo mi ljudi i pogrešimo ponekad. Mnogi od svih koji su se na neki način ogrešili o mene izvinili su se.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija