• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

21.03.2017

17:34

ERA OJDANIĆ O PRVOM SEKSU: Tu traumu ću pamtiti do kraja života!

Estrada

ERA OJDANIĆ O PRVOM SEKSU: Tu traumu ću pamtiti do kraja života!

Podeli vest

Popularni folk pevač Andrija Era Ojdanić domaćoj javnosti je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je ovaj put u intervjuu pričao o svom prvom seksualnom iskustvu

Era je otkrio da je jednom poželeo da nestane, a otkrio je i kako je izgledalo njegovo prvo seksualno iskustvo.

- Desila se jedna situacija na mom koncertu '81 godine u Domu sindikata. Prepun Dom sindikata, ja obučen u narodnju nošnju izlazim na binu i vidim pored lože sa desne strane momak i devojka gledaju u mene i tad nam se sretnu pogledi. Taj momak mi mahinalno pokaže rukom da mi je raskopčan šlic na pantalonama. Orkestar počeo da svira, a ja nikako da počnem da pevam, okrećem se prema orkestru, okrećem leđa publici jer ne mogu pred punom salom da zakopčavam šlic. I tako leđima okrenut krenem da zakopčam šlic, kad on zatvoren. U tom trenutku pogledam u momka i devojku, a oni padaju u nesvest od smeha kako su me zeznuli. Kad god prođem pored Doma sindikata ja se setim toga.

Era iza sebe ima armiju obožavatelja, a dok njegove kolege muku muče sa opsesivnim obožavateljkama, on otkriva da nije imao tih problema.

- Bilo je obožavateljki koje su mene pratile iz grada u grad sa korpom cveća. Ima jedna Radmila iz Pirota koja me je svuda pratila i dočekivala sa prelepom korpom cveća. Ona je rođena 13. decembra, kao i ja, a i danas smo prijatelji - rekao je Era.

Na pitanje da li je ikada prevario devojku, a da je ona to saznala, pevač odgovara:

- Jesam, a saznale su, naravno. Ja sam takav čovek, volim izazove, u životu, ljubavi, muzici. Tako da ništa ne mogu da sakrijem, a i ne želim - rekao je Era, a onda se prisetio svog prvog seksualnog iskustva.

- Nevinost sam izgubio u kukuruzima sa 15 godina. Ona je bila starija od mene, ja sam bio na obuci. Bilo je baš romantično, kukuruz ozeleneo, a ranije su se sejale one žute bundeve u kukuruzu, a kad sam se skinuo, onaj list od bundeve mi takao nažario guzu, nedelju dana sam se češao. Svakako sam zapamtio taj prvi put, a devojka je rekla "Dobar si, mali, ali moraš još da me slušaš!" - kroz smeh je rekao Era Ojdanić.

Ojdanić je takođe otkrio i kakav je kada je u pitanju osveta u ljubavi.

- U ljubavi se nikada nisam svetio. Greh je svetiti se bilo šta, a pogotovo kada je o ljubavi reč.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija