• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

22.03.2017

21:29

JK I VIKI MILJKOVIĆ NA KRV I NOŽ! Saša Popović umalo prekinuo program zbog ove svađe!

Estrada

JK I VIKI MILJKOVIĆ NA KRV I NOŽ! Saša Popović umalo prekinuo program zbog ove svađe!

Podeli vest

Kada su kandidati drugog kruga kročili na scenu "Zvezda Granda" na snimanju sledeće epizode, niko nije slutio da će nastati prava pometnja

Pošto je jedan par devojaka bio neinspirativan za komentarisanje, Karleuša je odlučila da izvede svoj šou i podeli članovima žirija uloge u jednom fudbalskom timu. Svi su dobili iole pozitivan status, samo je Viki "počašćena" titulom nebitnog igrača s klupe. Nju je to iziritiralo i počela je da negira Jelenin uspeh i status dive.

To je bilo sasvim dovoljno da JK izrekne niz uvreda na račun Miljkovićeve. Nazvala ju je nezanimljivom, nebitnom i pevačicom koja može samo da sanja status kakav ona ima. U nastalom haosu nije se čak snašao ni Saša Popović i pretilo je da će se od galame urušiti studio.

Dok su pevačice nastavljale s galamom i niskim udarcima, Marija i Snežana su se znojile od nervoze i molile da se haos prekine. Tek kad su ama baš svi u studiju izgubili živce, najavljena je pauza kako bi se smirili.

Ovo nije prvi sukob dve pevačice, ali je definitivno najveći i najintenzivniji do sada. Jelena je spočitavala Viki i do sada kako nije zanimljiva i stručna, ali ovoga puta kazala je i kako o velikim nastupima može samo da sanja. Bila je toliko napeta atmosfera da se ostalim članovima žirija jasno videlo na licu koliko im je neugodno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija