• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2017

19:13

BAHATI ACA LUKAS: Ne gledam cene, ne plaćam račune jer imam ljude koji to rade za mene!

Estrada

BAHATI ACA LUKAS: Ne gledam cene, ne plaćam račune jer imam ljude koji to rade za mene!

Podeli vest

Aca Lukas kaže da bi mu bilo glupo da stoji u redu kako bi platio struju, ali da zato u velike nabavke za kuću ide sa suprugom Sonjom i ćerkom Viktorijom jer uživa u tome

Folk pevač Aca Lukas priznaje da se ne seća kad je poslednji put sam platio neki račun! On pojašnjava da ima ljude koji to rade za njega jer nema vremena, a ni želju da stoji u redu u pošti ili banci.

Marija je zanimljiv namćor

Public

Pevačica Nada Topčagić optužila je Lukasa i Jelenu Karleušu da su od "Zvezda Granda" napravili sopstveni rijaliti.
- Mi se ne reklamiramo u "Zvezdama Granda", jer to nama ne treba. Opustili smo se i zabavljamo se. I Marija Šerifović je kralj. Deluje kao da je smaramo, hukće... Ona je namćor koji je interesantan do bola. Pravo čudovište - kaže Aca.

Lukas je zaposlio nekoliko momaka koji rade kao njegovo obezbeđenje, vozači i pomoćnici i koji mu pomažu i oko plaćanja računa i završavanja određenih obaveza.

- Ne plaćam nijedan račun, imam ljude koji to rade za mene. Zaposlio sam nekoliko njih kako bi mi završavali određene obaveze. To su moji momci iz obezbeđenja, čovek koji me vozi, ali plaćam još nekoliko pomoćnika koji imaju razne dužnosti. Svi oni umesto mene obavljaju stvari koje ne mogu da stignem, na primer, plaćaju struju. Pa neću valjda ja to da radim - kaže Lukas, i dodaje da mu je drago što se ne gužva po redovima:

- Nisam iskompleksiran. Ipak, bilo bi malo glupo da stojim u redu, a ne moram. Izazvao bih veliki šok kod ljudi. Isto kao kad bih se pojavio u gradskom prevozu. Ja bih voleo da se provozam, ali ljudi bi me čudno gledali.

Popularni pevač koji će održati koncert u beogradskoj Kombank areni 29. aprila samo jednu obavezu ne prepušta nikome. On uživa da sa suprugom Sonjom i ćerkom Viktorijom ide u megamarkete u velike nabavke za kuću. Tada mu nije teško da gura kolica i vuče kese.

Informer

Nemam pojma koliko košta hleb, mleko, jogurt, jer i kad uzmem račun, ne gledam ga. Degutantno mi je da ja, koji mnogo zarađujem, vodim računa o cenama
Aca Lukas

- Kad je reč o prodavnici, isključivo Sonja, Viktorija i ja idemo zajedno u nabavku. To mi je najveće uživanje. Viktorija sedi u kolicima, mi je guramo i po dva sata ne izlazimo iz radnje. Ljudima bude čudno kad nas vide, ali smo im simpatični. To mi je fetiš, nikad to ne bih prepustio nekom drugom - priča folker.

Priznaje da cene ne gleda, niti ga interesuju, jer dobro zarađuje, pa može da priušti sebi sve što poželi:

- Nemam pojma koliko košta hleb, mleko, jogurt... I kad uzmem račun, ne gledam ga. Degutantno mi je da ja, koji mnogo zarađujem, vodim računa o cenama i biram jeftinije namirnice. Ne potcenjujem druge, ali bilo bi me sramota. Evo, kad kupujem automobil, nikad nisam pitao koliko troši goriva. Blam me je!

Sonja mi često gunđa

instagram/sonjavu

Folker priznaje da mu supruga Sonja često gunđa zbog kućnih poslova.
- Kao i svaka žena, ume da me grdi što nešto nisam uradio. Kad počne da mi gunđa, ja je odmah poslušam. Imamo ženu koja nam sređuje kuću, tako da nemamo mnogo obaveza. Usisavam samo kad nešto razbijem, da se neko ne bi posekao na staklo. Kad je reč o kuhinji, ne umem da motam sarmu, ali znam da spremim špagete - otkriva pevač.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17