• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2017

22:11

KAĆA ŽIVKOVIĆ UHODI BANETA! Pevačica i dalje nije prebolela bivšeg!

Estrada

KAĆA ŽIVKOVIĆ UHODI BANETA! Pevačica i dalje nije prebolela bivšeg!

Podeli vest

Pevačica ispitivala drugaricu o detaljima proslave. Zanimalo ju je ko je od devojaka bio na slavlju, koje pesme je Bane naručivao

Katarina Živković uhodi svog bivšeg dečka Baneta Jankovića. Kako Informer saznaje, pevačica se sastala sa njihovom zajedničkom prijateljicom čim je saznala da je on postao otac, kako bi otkrila sve detalje s proslave rođenja manekenove naslednice.

- Kaća je saznala da je njihova zajednička prijateljica bila na proslavi koju je organizovao u jednom restoranu, pa ju je odmah pozvala na kaficu da čuje šta se tamo dešavalo. Videle su se u jednom kafiću gde su više od dva sata razgovarale - započinje priču izvor blizak pevačici.

Informer

Živkovićeva očigledno ne može da preboli Baneta, koji je, za razliku od nje, krenuo dalje i stvorio porodicu.

- Kaća se raspitivala o svim detaljima. Zanimalo ju je ko je od devojaka bio na slavlju, koje pesme je Bane naručivao... Iako već dugo nisu zajedno, on će za nju uvek biti poseban, kao i ona za njega - kaže naš sagovornik.

Maneken je do ranih jutarnjih sati slavio rođenje ćerke u jednom beogradskom restoranu. Goste su zabavljali Darko Filipović, Ljuba Perućica i Sonja Kocić, a najveseliji je bio ponosni otac, kojem su prijatelji iscepali nekoliko majica. Na slavlju je bila i Sandra Obradović, koja je dobra Banetova prijateljica.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija