• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.03.2017

19:53

JK I LUKAS KONAČNO SPREMNI DA PREDSTAVE SVOJ DUET! Evo kako će se zvati njihov HIT!

Estrada

JK I LUKAS KONAČNO SPREMNI DA PREDSTAVE SVOJ DUET! Evo kako će se zvati njihov HIT!

Podeli vest

Dve muzičke mega zvezde čiji se duet dugo čekao, Jelena Karleuša i Aca Lukas, konačno su spremne da fanovima predstave svoju novu pesmu

Kockice su se napokon složile i veliki hit sa radnim naslovom “Problem i rešenje” uskoro će biti pred fanovima i spreman za Lukasov spektakularni koncert, 29. aprila u Kombank areni.

- Mislim da ne postoji u ovom momentu bolji spoj od nas dvoje, mada ne samo u ovom trenutku, pošto sam sigurna da će naša saradnja biti nešto posebno. Lukasov i moj susret je bio vrlo logičan, i suđeno je bilo da se naši fazoni ukrste i da uradimo duetsku pesmu. Trebalo je odavno da snimimo hit, ali sada su se sklopile sve kockice . Aci će pesma odlično leći, a ja ću se potruditi da uz zvezdu kao što je on pariram koliko mogu.

Lukas je na njemu svojstven način prokomentarisao da imaju “strašnu pesmu” i još bolji tekst.

- Tekst pesme govori o porocima koje mi inače nemamo, a Marina Tucaković izgleda voli da piše o tome.

Lukas se uveliko sprema za beogradski koncert u okviru turneje “Najveće žurke na Balkanu”, koji će biti održan 29. aprila. Pokušali smo da saznamo da li će i Jelena biti tamo…

- Na koncertu ćete videti lepog Acu i Folk haus bend. Iznenađenje je samo po sebi što ću biti opasno lep! Naša svirka je ono zbog čega ljudi dolaze, a sve ostalo je deo celokupnog spektakla, koji je uvek u drugom planu u odnosu na svirku. Jelenu ću pozvati kada rasprodamo Arenu, da ne kaže posle da je ona prodala karte - kroz smeh je dodao Lukas.

Jelena je šeretski odgovorila da će doći na treći koncert za redom.

- Bez šale, Aca je ozbiljan rekorder po broju prepunih Arena i to ne samo kada je Srbija u pitanju, već i čitav region, Amerika i Evropa - zaključila je JK.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija