• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

26.03.2017

09:35

TO NIJE EROTIKA, TO JE VULGARNO! Nada Obrić isprozivala Staniju: Svaku poru na dupetu ti znamo!

Estrada

TO NIJE EROTIKA, TO JE VULGARNO! Nada Obrić isprozivala Staniju: Svaku poru na dupetu ti znamo!

Podeli vest

Sanja Marinković je svoje gošće u jučerašnjoj emisiji "Magazin In" pitala koliko su erotične, ali je Nada Obrić prvo imala potrebu da razjasni šta je to erotika

- Šta je uopšte erotika? Po mom mišljenju, erotika je danas prešla u vulgarnost i da je vulgarno jednako erotično. Ja govorim o većini i onome što se propagira. Recimo, ja sam to već rekla, nama se propagira da je to erotično i mi smo upoznali, recimo, Stanijino dupe, da prostite, poru svaku znamo, e sad moramo da se dvoumimo da li joj se slučajno pojavio i neki mitiser tu - rekla je ona i izazvala opšti smeh u studiju.

Instagram

Zatim je nastavila da definiše erotičnost, zabavljajući sve prisutne.

printscreen youtube

- E sad to treba kao da mi je erotično, a meni lično i ljudima s kojima ja komuniciram, među kojima ima i mladih od 20 godina, njima je to vulgarno. Ili recimo situacija na nekom bazenu tamo, zatvorenom privatnom odjednom se pojavio paparaco, pa se ona nagne tamo jer su tamo kamere i to sve u tangama, a onda, Bože ti pomozi sačuvaj, pa još počne onim uljem za sunce u zatvorenom bazenu - rekla je Nada imitirajući pokrete tih osoba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija