• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!/informer.rs

06.04.2017

22:38

NISU NI POTVRDILI VEZU, A ON JE VEĆ PREVARIO! Krajinović pored Nine muvao druge devojke!

Estrada

NISU NI POTVRDILI VEZU, A ON JE VEĆ PREVARIO! Krajinović pored Nine muvao druge devojke!

Podeli vest

Nina Radulović i teniser Filip Krajinović konačno su potvrdili da su u vezi. Iako su ih paparaci uhvatili za doček, njih dvoje su svoju romansu krili sve do pre dva dana, jer je Nina bila sveže razvedena

Međutim, da stvar bude još ghora, tek što je potvrdila svoju vezu, Filip je već muvao druge devojke.

Sve se dogodilo u danu kada je Nina ispod fotografije, koju je Filip objavio ostavila emotikon u obliku poljupca, a on joj je uzvratio srcem.

Istog trenutka usledile su salve čestitki, što su konačno otkrili svoje emocije, a to je očigledno uplašilo mladog tenisera.

On se samo dva sata nakon prethodnog iskaza ljubavi Nini, ponovo bacio u promet. 

Naime, Filip se uključio uživo na društvenoj mreži Instagram, gde je poručio prijateljima da neće igrati u Dejvis kupu, jer nije dovoljno dobar, ali i detalje privatnog života:

- Ne planiram da se ženim ikada, Taj papir me ne interesuje.

Posle ove izjave Filip je počeo da muva atraktivnu crnku.

- Da li si solo? - upitao ju je, a ona mu je odgovorila potvrdno.

- Evo i ja sam solo. Ne verujem da si sama, kad si tako lepa - nastavio je mladi teniser. Nakon toga su prešli na privatni čet. 

Za razliku od Nine, teniser odnos sa njom ne shvata toliko ozbiljno. 

- Filip je mlađi od Nine i normalno da život shvata opuštenije. Ona i nije u mogućnosti da se ponaša kao klinka, jer ima dete, dok je on još uvek nespreman za ozbiljnu vezu. Bez obzira na to što se viđaju i što za njihovu romansu znaju njihovi najbliži prijatelji, Krajinović ne želi da u javnosti priča o njihovom odnosu - otkrio je izvor blizak novopečenom paru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baba Ruza

pre 7 godina

Ona mu dodje samo za intelektualno ispraznjavanje

Aleksandar

pre 7 godina

NORMALNO JE DA CE DA MUVA I MLADJE RIBE. NIJE KAO OVA LECICEVA. UDALA SE ZA DEDU KOJI JE STARIJI OD NJENOG OCA. MOMAK JE MLAD,USPESAN I VOLI ZIVOT.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija