• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2017

21:36

ĐANI UKRŠTA GLAS SA BIVŠOM UČESNICOM FARME: Tamara Đurić peva bolje od pola estrade!

Estrada

ĐANI UKRŠTA GLAS SA BIVŠOM UČESNICOM FARME: Tamara Đurić peva bolje od pola estrade!

Podeli vest

Đani je odlučio da snimi duet sa zgodnom starletom jer veruje da je talentovanija od njegovih koleginica

Radiša Trajković Đani, koji će u subotu uveče održati koncert u beogradskom Centru "Sava", kaže da će snimiti duet sa bivšom učesnicom "Farme" Tamarom Đurić jer peva bolje od pola pevačica.

Za razliku od kolega, popularni folker ne krije da obožava starlete, pa je zato odlučio da sa jednom od njih ukrsti glas.

Nisu prostitutke

Za razliku od pevača koji pljuju po starletama i govore da su one u stvari prostitutke, ja ih baš gotivim
Đani

- Tamara peva bolje od pola mojih koleginica. Uopšte me ne bi čudilo da jednog dana postane prava zvezda. Ona je dobra riba, ali i sjajan drug. Najbolje izgleda od svih starleta. Iskreno, baš lepo peva. Ne sumnjam da je pred njom karijera - kaže Đani za Informer.

Imamo hit

On dodaje da će pesma biti vesela, a da će Đurićeva biti pravi šlag na torti za one koji pored dobrog glasa vole i odličan stas.

Borci

Folkeru se ne dopada što njegove kolege i koleginice sa estrade prozivaju starlete i nazivaju ih malo skupljim prostitutkama.
- Za razliku od pevača koji pljuju po starletama i govore da su one u stvari prostitutke, ja ih baš gotivim. Pametnije su od pola žena. Volim ih i cenim jer su pravi borci! Neke od njih hvataju na lepotu, neke na glas, neka na stas... Ja ih podržavam. Uporne su, znaju šta hoće i kako do toga da dođu - smatra Đani.

Stanija može u ministarstvo
I Stanija peva solidno. Čujem da bi volela da radi u ministarstvu. Što da ne! Samo ne znam kako će polugola na posao
Đani

- Pesma je budući hit. Stvarno je top, skroz u mom fazonu. Mislim da će publici biti drago da vidi jednu tako zgodnu devojku kako peva pored mene - ističe pevač.

Đani smatra da starlete koje su odlučile da se late mikrofona sasvim fino pevaju.

- Obožavam Tamaru, ali i Stanija Dobrojević peva solidno. Doduše, čujem da bi ona volela da radi u Ministarstvu finansija. Mogla bi, što da ne. Pa završila je ekonomski fakultet, i to državni. Pametna je devojka. Samo ne znam kako bi polugola mogla da ide na posao. To bi bio problem. Ne mogu da je zamislim zakopčanu do grla. Ako bi radila u državnoj službi, morala bi pristojno da se obuče. Neka počne da kupuje rolke - priča Trajković.

Snežana Đurišić: Nek starlete rade svoj posao

Informer

Svako treba da radi svoj posao. Pevači treba da pevaju, a starlete da rade šta god da im je posao.

Mina Kostić: Budalaštine

Public

Ja sam umetnica, vokalni solista, i ne pronalazim se prozvanom ne kada Đani to kaže, nego bilo ko drugi to da kaže! Taman posla da starlete pevaju bolje od pevačica, budalaština!

Jelena Karleuša: Zeki se Đani

Instagram

Meni je Tamara Đurić super, a Đani se malo zeki kada kaže da starlete pevaju bolje od naših koleginica

 

Džidža: Smejurija, one recituju

facebook.com

- Starlete ne bi trebalo da se bave pevanjem. Evo, ja ne bih mogla da budem starleta jer nemam strukić 50 i grudi šesticu. Osim Anđele Veštice, koja stvarno ume da repuje, ostale pevaju smejurija. Čula sam Staniju, pa to je recitovanje. 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija