• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2017

20:26

ŽELJKO ŠAŠIĆ PATI ZBOG SVAĐE SA ĆERKOM: Mogu samo da je sanjam, a želim da je zagrlim i poljubim!

Estrada

ŽELJKO ŠAŠIĆ PATI ZBOG SVAĐE SA ĆERKOM: Mogu samo da je sanjam, a želim da je zagrlim i poljubim!

Podeli vest

Pevač Željko Šašić kaže da mnogo pati za Sofijom i da će učiniti sve da ga ona ponovo prihvati kao oca

Folker Željko Šašić kaže da mu je jedina želja u životu da zagrli i poljubi svoju ćerku Sofiju sa kojom već godinama ne razgovara.

Bio sam užasnut kad je uzela Lukasovo prezime

Sofija je posle jedne svađe sa ocem na društvenim mrežama promenila prezime i uzela Lukasovo. To ga je najviše pogodilo:
- Svašta mi je tada prošlo kroz glavu. Užasnut sam bio kad sam video na društvenim mrežama da je Sofija promenila prezime. Ona mi je zamerila što sam digao ton na nju i to je uradila. Imali smo nesuglasice, ja sam se iznervirao i podigao sam ton. Zamislite, roditelj podigao ton na dete!

Od kada se razveo od njene majke Sonje Vuksanović, koja se udala za Acu Lukasa, Šašić je u katastrofalnim odnosima sa naslednicom. Čak ju je i javno pljuvao, vređao, a bivša žena i ćerka su javno govorile da je loš otac.

Sada je rešio da stavi tačku na razmirice u želji da popravi odnos sa Sofijom:

Hoću sa Sofijom da popravim odnos, da zakrpim rupu koja je nastala
Željko Šašić

- Uopšte ne razgovaram sa mojom ćerkom, nemam priliku. Sa svih strana sam probao. Da mogu da je vidim, ne bih imao šta da joj kažem, već bih je samo poljubio i zagrlio. Ja nju ne krivim, a i ona sama zna da ja nisam kriv- rekao je Šašić u emisiji "Rada sam" na televiziji Pink.

Pevač je istakao da bi uradio sve da ga ćerka ponovo prihvati kao oca.

- Hoću sa Sofijom da popravim odnos, da zakrpim rupu koja je nastala. Patim za svojim detetom, što je normalna stvar. Ćerku samo mogu da sanjam i ništa više - otvorio je Željko dušu i priznao da su ga najviše pogađale ružne reči njegove naslednice:

Trebalo je možda da budem stroži prema svima koje sam voleo. I prema Sonji i prema Sofiji
Željko Šašić

Sonja: Grize ga savest

Public

Sonja Vuksanović smatra da njenog bivšeg muža i oca njene ćerke Sofije grize savest i da je zbog toga bio na ivici suza u emisiji "Rada sam".
- Savest je čudo, zato su mu oči bile suzne dok je pričao o Sofiji. On me više ne zanima, ni njegov lik ni delo. Sve što govori o nama zapravo priča o sebi. Ćerka mi je dovoljno opterećena svime i ne obazirem se više na njegove priče - rekla je Sonja.

- U intervjuu moje ćerke je rečeno da sam loš otac, a samo preko osnovne škole ja sam u njeno obrazovanje uložio preko 50.000 evra. Plaćao sam preveliku alimentaciju, sada je ona malo korigovana, ali je i dalje prevelika. Moja ćerka ima modnu liniju, ko to još ima u njenim godinama? Ona je finansijski zbrinuta - poručuje Šašić i dodaje da veruje da Sofijom manipulišu ljudi iz njenog okruženja, misleći na Lukasa i Sonju.

Kaže da žali što prema bivšoj ženi nije bio čvršći.

- Trebalo je možda da budem stroži prema svima koje sam voleo. I prema Sonji i prema Sofiji. Kad daš čoveku prst, on hoće celu ruku. Sonji i Aci sam nudio da pričamo, ali oni nisu hteli - otkriva Šašić.

Veruje da je to tako zato što će sudstvo biti na njihovoj strani:

- Oni imaju dobar advokatski tim, koji zna rupe u zakonu. Sonja i Aca nemaju argumente, samo me predstavljaju kao lošeg oca, što je smešno. Plašim se mita i korupcije, ali kad-tad će istina izaći na videlo, jer su sve šanse na mojoj strani.

Lukas: Nije hteo da je viđa

Public

Aca Lukas kaže da Željko Šašić nije želeo da viđa svoju ćerku Sofiju i da je laž sve što je rekao u emisiji kod Rade Radenović.
- Kako ga nije sramota da laže? Ja sam mu dovodio Sofiju da ona vidi oca, jer je nije dugo zvao. Pa ja imam troje dece koja ne žive sa mnom pa ih viđam redovno. Roditelj kada hoće da bude sa svojim detetom, niko ne može da mu zabrani. A njemu je bolje da snimi neku pesmu nego da na svaka dva meseca daje neke ispovesti - rekao je folker.

 


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija