• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

07.04.2017

22:48

ACA LUKAS ISPLJUVAO ŠAŠIĆA: Sram te bilo, ne interesuje te tvoja ćerka, već moja žena!

Estrada

ACA LUKAS ISPLJUVAO ŠAŠIĆA: Sram te bilo, ne interesuje te tvoja ćerka, već moja žena!

Podeli vest

Acu Lukasa iznervirale su reči Željka Šašića, koji tvrdi da njegova ćerka Sofija Vuksanović pevača gleda kao oca

On kaže da nikada nije uskočio u Šašićevu ulogu, ali da se prema njegovom detetu ophodi kao prema svom jer ju je rodila žena koju on voli.

On, međutim, tvrdi da nije jedini koji gaji velike emocije prema Sonji, već da i njen bivši muž, koji dan-danas ne može da je preboli, oseća isto.

- Hvala Bogu da je priznao da mu nisam preoteo ženu, hvala bogu da je priznao da nisu bili pet godina u braku, hvala bogu da je priznao da nismo prijatelji.

Pevača je najviše iznervirala Željkova izjava da Sofija njega gledao kao njenog oca, a ne Šašića, te je kolegi poručio da treba da se srami zbog takvih reči.

On je dodao da Željku nikada nije bilo zabranjeno da dođe i vidi se sa svojom ćerkom, kao i da je uvek dobrodošao.

- Više puta sam je vozio da se vidi sa njim. Uvek bih je ostavio ispred njegove kuće, jer mi je bilo glupo da nas dvojica imamo bilo kakav vid komunikacije. Kada se desi da mi kaže da se sa ocem nije čula nekoliko dana uvek je posavetujem da ga pozove. Ovo prvi put iskreno pričam. Ja nju volim kao da je moje dete. Živi u mojoj kući i deo je moje porodice - rekao je Lukas.

Aca je otkrio da je u njegovoj kući zabranjeno reći bilo šta ružno protiv Šašića, ali da mu ipak nema spasa.

- Njega ne interesuje njegova ćerka već njena majka - oštro je izjavio pevač i nastavio:

- Ako ima neki problem neka dođe, pa da popričamo kao muškarci. Neka uzme da snimi neku novu pesmu. Kad god je na televiziji on priča o nama. Moraću da mu napišem hit da bi malo promenio temu. Ja se pred Bogom kunem da neću da se trudim da Sofiji budem otac, ali ona će biti moje dete jer je ćerka žene koju volim.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17