• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

10.04.2017

20:16

SORAJA NAPRAVILA SKANDAL U ISTANBULU: Starleta rasturila vezu turskom milioneru!

Estrada

SORAJA NAPRAVILA SKANDAL U ISTANBULU: Starleta rasturila vezu turskom milioneru!

Podeli vest

Starleta se nedavno videla sa bogatim biznismenom Džengizom Čerkesom u Turskoj, zbog čega je njegova devojka popularna pevačica Otilija Bruma doživela nervni slom i ostavila ga

Seksepilna Soraja Vučelić rasturila je vezu turskom milioneru Džengizu Čerkesu! Njegova devojka, popularna pevačica Otilija Bruma napravila je veliki skandal kada je videla Čerkesovu fotografiju sa Sorajom.

Turska zvezda ga je pozvala, počela je da urla i preti, a još više je poludela kada je videla i da njihove novine pišu o romansi njenog dečka i naše starlete.

Čerkes trguje oružjem, hapšen zbog ubistva

Turski milioner Džengiz Čerkes je uspešni trgovac oružjem, prodaje rakete i odbrambene sisteme. Pored te kompanije, poseduje još nekoliko firmi i fabrika.
On ima i najveću kolekciju trofejnog borbenog oružja u Turskoj. Veliki je ljubitelj zmija i leptira, a vlasnik je brojnih egzotičnih životinja, među kojima su aligatori, tigrovi, anakonde... Prošle godine je hapšen u Moskvi zbog sumnje da je povezan sa pokušajem ubistva čečenskog lidera Ramzana Kadirova. 

- Soraja je bila u Istanbulu kako bi sa jednom klijentkinjom završila papirologiju oko prodaje tri stana u kompleksu čiji je ona suvlasnik u Crnoj Gori. Tada se videla i sa Džengizom. Ručali su na njegovoj jahti i tada su se i fotografisali. On je sliku objavio na Instagramu, ali se u opisu fotografije ogradio i napisao da su stari prijatelji. Međutim, to Otiliju nije sprečilo da mu napravi skandal - kaže izvor Informera.

On objašnjava da su turski milioner i pevačica zbog Soraje već imali problema u vezi. Otilija je svom dragom napravila haos kada je zapratio Vučelićevu na Instagramu. Taj problem su jedva prevazišli, pa su počeli da planiraju svadbu, međutim, ova svađa im je uništila sve planove.

- Otilija ne podnosi Soraju. Zbog nje stalno pravi ljubomorne scene. Bukvalno je doživela nervni slom kada je shvatila da svi svetski mediji bruje o aferi njenog dečka, pošto su o Džengizu i Soraji pisali britanski "San" i turski "Hurijet". Za Otiliju je to veliko poniženje. Bez obzira na to što pored njega ima sve jer je pun para, ne može da podnese da se javno eksponira sa drugim ženama - objašnjava sagovornik Informera.

Soraja je indirektno potvrdila da se njen prijatelj posvađao sa devojkom zbog nje, ali ističe da Otilija nema razloga za ljubomoru:

- Vidim da se vesti brzo šire. On i ja smo prijatelji i baš iz tog razloga sam ga zamolila da ne objavljuje slike sa mnom jer će ljudi shvatiti pogrešno. I dosad sam imala probleme kad se muškarac koji mi je drug slika sa mnom i izađe u novinama - kaže Soraja i dodaje:

- On me nije poslušao i ipak je objavio našu fotografiju. Rekao mi je da ne mari za komentare jer mu je stalo do našeg prijateljstva, ne shvatajući da se od slika prave afere. Iz tog razloga ja nikad ne objavljujem slike sa drugarima ili dečkom jer mislim da je to privatan život i najbolje je te stvari ne eksponirati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija