• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

12.04.2017

19:03

SNEŽANA ĐURIŠIĆ NE MOŽE DA PREBOLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Tuga zbog smrti muža ne prolazi!

Estrada

SNEŽANA ĐURIŠIĆ NE MOŽE DA PREBOLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Tuga zbog smrti muža ne prolazi!

Podeli vest

Koliko god vi mislite da ste jaki, dogode se udarci u životu koji vas naprosto obore, kaže Snežana Đurišić

Popularna pevačica Snežana Đurišić kaže da i posle četiri godine od smrti supruga Slobodana Gvozdenovića tuga ne prolazi. Članica žirija "Zvezda Granda" se trudi da bude jaka, retko skida osmeh s lica, ali priznaje da je i ona samo krhka žena.

Ostavljate utisak jake i autoritativne žene, ali nedavno ste izjavili da se ipak borite sa tugom. Na koji način ste se izborili kad ste ostali bez supruga?
- Koliko god vi mislite da ste jaki, dogode se udarci u životu koji vas naprosto obore. U tim momentima, kad mi je tuga isrcpla svu snagu i kad nisam bila u stanju da se sama izborim sa tim, oslonila sam se na veru, porodicu, prijatelje i pronašla energiju i volju da nastavim dalje. Zahvalna sam Bogu na tome svaki dan.

Ljubav koju sam imala ljubomorno čuvam i snažno osećam i dan-danas, a ona traje i trajaće
Snežana Đurišić

Čini se da i danas patite podjednako za mužem, koji je preminuo 2013. godine?
- Osećaj tuge, nažalost, nikad ne prođe. Ali ljubav koju sam imala ljubomorno čuvam i snažno osećam i dan-danas, a ona traje i trajaće.

 

Hello

Kad se sad osvrnete iza sebe, koji vam je najlepši, a koji najteži trenutak u životu?
- Zaista ne bih mogla da nabrajam, na taj način, poput kakvih kamenčića, trenutke i uspomene koji čine moj život. Ono što mogu je svakako to da se radujem i budem zahvalna na svim onim lepim trenucima koji su se desili i koji, nadam se, neće prestati da se dešavaju.

Osim u poslu uživate i u ulozi bake. Da li su vaši unuci svesni da im je baka javna ličnost?
- Unuci često gledaju baku na televiziji, pevaju bakine pesme i bili su i na mom koncertu. Svesni su da sam javna ličnost, rastu munjevitom brzinom i impresije sveta oko njih im ne promiču. Vreme koje provodim s njima je dragoceno, s obzirom na to da mi ćerka živi u Americi. Trudim se da ih ne razmazim, koliko god je to u moći jedne bake, a svi znamo čemu bake služe.
 

Volim da kačim fotke na Instagram

Public

Veoma ste aktivni na društvenim mrežama. Kako je vas uhvatila ta "groznica" Instagrama, Tvitera...
- Smatram da sam aktivna na društvenim mrežama u granicama normale, s obzirom na to da je jedina društvena mreža na kojoj sam lično ja aktivna Instagram. To je jedini profil koji imam. Na Fejsbuku postoji oficijelna stranica "Fan klub Snežane Đurišić", koju vode dve devojke sa kojima sam u kontaktu, a lično nemam profil ni na Tviteru ni na Fejsbuku. Samim tim mislim da me nikakva groznica nije uhvatila. Na Instragamu kačim fotografije koje i privatno i poslovno obeležavaju trenutke koji su meni važni i delim ih sa mojim prijateljima i fanovima

Član ste veoma popularne emisije "Zvezde Granda", ali je vaša uloga mnogo odgovornija od članova žirija. Da li vam je to ponekad teret?
- Odgovornost jeste velika, ali teret nikako. Ulogu muzičkog producenta i člana produkcijskog žirija "Zvezda Granda" shvatam vrlo ozbiljno, ali i obavljam je sa velikim uživanjem. Nikad nisam reagovala zarad gledanosti, niti kalkulišem u komunikaciji na taj način. Ne postoji nikakav scenario koji imamo ili pratimo, već prosto razvijamo razgovor na osnovu šlagvorta koji nam da sam kandidat svojim nastupom. Ponekad se izađe iz okvira stručnog komentarisanja, u šalu, pa i u raspravu, ali se uvek sve završava kompromisno i profesionalno.

Da li vam se tokom snimanja desi da sa nekim od članova žirija uđete u raspravu samo zarad gledanosti ili ne, i ko vam je omiljeni član žirija?
- S obzirom na to da sam član produkcijskog žirija, ne nalazim za shodno da javno komentarišem i izdvajam bilo koga od mojih kolega na taj način. Razlog tome je što su svi članovi žirija kvalitetni i kompetentni da sede za svojim stolom. Privatno mi je svakako neko posebno drag, ali će to i ostati privatno.

O Karleuši
Medije interesuje naš privatan odnos, i to pod uslovom, i pomalo neumesnim insistiranjem, da bude što gori. Moram vas razočarati da moji privatni odnosi ni sa kim nisu loši

Vaše mišljenje se najviše razlikuje od mišljenja Jelene Karleuše. Šta vas kod nje najviše iznervira tokom snimanja?
- Zaista ne mogu da verujem da medije toliko interesuje privatan odnos, i to pod uslovom, i pomalo neumesnim insistiranjem, da odnos bude što gori. Moram vas razočarati da moji privatni odnosi ni sa kim nisu loši.

Da li se vas dve i privatno družite ili se vaša komunikacija završava onog momenta kad snimite emisiju?
- Kao što sam i rekla, emisija je takva da se komunikacija zasniva na šlagvortu koji nam kandidati daju, a ne na privatnim i ličnim odnosima i osećanjima. Mi smo, na prvom mestu, svi profesionalci u poslovnom odnosu.

Prošle godine je vaš sin učestvovao u saobraćajnoj nezgodi i svi mediji su pisali o tome. Da li tada pomislite da vaša deca ponekad trpe teret vaše slave?
- Moja profesija je naprosto takva da nosi određene privilegije u odnosu na neke druge ljude, kako lično za mene, tako i za moju porodicu i familiju, ali isto tako, ta privilegija dolazi sa svojom cenom. Privatnost je skoro nemoguća i to neminovno utiče na ljude u vašem okruženju, u mom slučaju na moje najbliže.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija