• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

13.04.2017

20:56

SEKA ALEKSIĆ: Veljku PREVARU neću oprostiti!

Estrada

SEKA ALEKSIĆ: Veljku PREVARU neću oprostiti!

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić tvrdi da nikada ne bi oprostila prevaru svom suprugu Veljku Piljikiću

Folkerka kaže da je ne privlače drugi muškarci i da zato apsolutnu vernost očekuje i od svog muža:
- Nikad ne bih oprostila prevaru zato što je to poniženje, nepoštovanje. Za mene je prevara prevara, nebitno da li je samo fizička ili emocionalna. Treba praštati, ali to se ne računa u ovoj varijanti - kazala je Seka u emisiji "Amidži šou".

Za mene je prevara prevara, nebitno da li je samo fizička ili emocionalna. Treba praštati, ali to se ne računa u ovoj varijanti
Seka Aleksić

Pevačica je dodala da ima apsolutno poverenje u Veljka.
- Kad sam se udavala, dobro sam izabrala, u smislu da znam kakav je i da je to čovek za ceo život. Nema šanse da pomislim na drugog muškarca, a ne nešto više. Sigurna sam da je tako i u njegovoj glavi.

Veljko je Seku posebno oduševio svojim ponašanjem kada se porodila i donela na svet sina Jakova:
- Prva tri, četiri dana stalno je plakao od sreće, a ja sam bila u šoku i pogubljena. Na sreću, to nas je brzo prošlo. Pribrali smo se i skapirali da smo dobili veliku ulogu i zadatak u životu.

Nerviraju me kolege

Aleksićeva je ispričala da među njenim kolegama ima mnogo onih koji joj idu na živce:
- Postoje osobe na estradi koje me nerviraju, ali to nikad ne bih rekla javno. Nervira me jedna narodna pevačica, njen glas mi se ne sviđa i glumi da je sva fina. Drugi pevač je zabavnjak, a treći i narodnjak i zabavnjak.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vrca

pre 7 godina

Seko,u pravu si!Prevaru nikada ne treba oprastati jer tada covek sebe mrzi iznutra sto nije imao snage da otkaci tskvu osobu,a onaj ko te jednom prevari,opet ce.Od milion nerava u ljudskom organizmu,jedan je za ljubav,pa logicno ne moze ovaj jedan da bude jaci od milion!

nina

pre 7 godina

mirno spavaj nece ga niko.nije tajkun love nema i pametan momak ne napusta ,,zlatnu,, koku.pogotovo kada godine pristizu.

bugi

pre 7 godina

Svesan je toga njen muz ,jer u sprotnom tutanj iz kuce i na ulicu ,ili njegovo selo okolina negotina .Sva naredjenja izvrsava bez pogovora jeli tako hahaha...

zora vukasinovic

pre 7 godina

ajduk od negotino ajduk nad ajducima.ajduk veljko se prevrce u grobu pod bademovim drvetom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija