• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

17.04.2017

09:02

ANA NIKOLIĆ ĆE NA LETO PRVI PUT POSTATI MAJKA: Porodiću se na ulici!

Estrada

ANA NIKOLIĆ ĆE NA LETO PRVI PUT POSTATI MAJKA: Porodiću se na ulici!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić, za razliku od većine koleginica koje se odlučuju za carski rez, želi da se porodi prirodnim putem, ali strahuje da bi porođaj mogao da krene nasred ulice. Pop pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, priznaje da se plaši porođaja, ali i da jedva čeka dan kada će postati majka

- Imam utisak da ću se poroditi na ulici i to za 15 minuta, onako spontano. Tako se i moja mama Milijana brzo porodila i sa mnom i sa bratom. Sve prirodno, bez epidurala i sličnih stvari.


Kako bi ti volela da se porodiš?


- Po prirodi sam kukavica, ali ostavila sam mom doktoru da odluči šta je najbolje, da li ćemo carskim rezom ili prirodnim putem obaviti porođaj. Nikada nikog nisam slušala, ali sada sve upijam od lekara kao malo dete, mnogo sam disciplinovana. Sve što mi lekar kaže tako i radim.

Sveštenici su mi poželeli bebu

Na koji način ćete proslaviti Vaskrs i da li se radujete što ćete naredne godine praznovati sa bebom?

- Vaskrs uvek slavimo u porodičnom krugu i to je kod nas veliki praznik. Posti se ceo post i obavezno farbamo jaja. Bože zdravlja, sledeće godine ćemo ga čekati sa bebom. Baš sam ovih dana razmišljala da sam prošle godine na Vaskrs pričala sa mojim sveštenicima i rekli su mi: "Ajde pa sledeće godine neka bude beba" i ja im kažem: "Ajde, ajde." Tako je i bilo.


Da li imaš strah od porođaja?


- Imam veliku tremu zbog porođaja, nije mi dobro koliko se plašim. Ali ajde, svi smo mi tako došli na ovaj svet, pa će i sa mnom sve biti okej.


Kako se osećaš sada kada si u drugom stanju?


- Super sam, hvala Bogu. Fizički i zdravstveno sam dobro. Rasta i ja s nestrpljenjem očekujemo bebu, koja bi trebalo da dođe na leto.


Mnoge žene puštaju bebama muziku, pričaju sa njom dok je još u stomaku, je l' radite i ti i Rasta to?

- E, to neću da vam kažem.


Da li već opremate sobu za naslednika?


- Da, spremamo sobicu, ali lagano bez ikakvih tenzija, sve će to biti dobro.


Bila si na takozvanom detoksu organizma, kako si izdržala bez jake hrane?


- Kao što vidite, živa sam posle detoksa. Nije to nikakva strašna dijeta, malo sam ubacila ribe, voće i povrća. Moj lekar je rekao da je sve to zdravo i poslušala sam ga.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17