• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

17.04.2017

09:42

MILICA TODOROVIĆ: Moj prvi zaljubljeni Vaskrs!

Estrada

MILICA TODOROVIĆ: Moj prvi zaljubljeni Vaskrs!

Podeli vest

Atraktivna pevačica Milica Todorović kaže da će ove godine prvi put proslavljati Vaskrs u društvu svog momka, koreografa Miloša Paunovića iako žive zajedno i zabavljaju se tri godine. Par je zbog poslovnih obaveza uvek bio razdvojen na ovaj praznik, ali su ove godine odlučili da zasuču rukave i zajedno ofarbaju više od 100 vaskršnjih jaja

Pevačica je sa svojim momkom kupila jaja, boje, korpice, sakupila lukovinu i travčice, ali je osim tih standardnih tehnika odlučila da jaja ukrasi i na drugačiji način.

Informer

- Prošle godine je Miloš ofarbao nekoliko jaja samo da bismo ih imali u kući, radi običaja. Ove godine ćemo prvi put to raditi zajedno - kaže Milica za Informer.


Pevačica nam je otkrila kako pripreme za ovaj praznik protiču u njihovom domu:

Informer

Kad dođu deca, čarolija će biti još veća

Milica priznaje da su praznici poput ovog mnogo lepši kad se proslavljaju u društvu najmlađih.
- Ja obožavam decu, uživam kada smo za prazike s klincima naših prijatelja i rodbine. Verujem da će mi Vaskrs biti posebno magičan kada Miloš i ja dobijemo decu. Tu će biti mnogo polupanih jaja, ali ću im dozvoliti da rade sve, samo da uživam u njihovom osmehu.

- Naravno, tradicionalno ćemo prvo ofarbati čuvarkuću u crvenu boju, ali onda ću malo da maltretiram Miloša. Rešila sam da ceo dan posvetimo šaranju. Biće to zaista poseban dan za mene. Odvojila sam svu šminku koju ne koristim i njom ću crtati. Rešila sam da kupim i ona mala jaja od morke, zatim velika guščja. Sigurno ćemo biti umazani do laktova senkama, maskarama, karminima i ostalim bojama, ali baš me briga. Želim da se glupiramo, da uživamo - raduje se Todorovićeva.


Ona priznaje da joj je ovaj praznik uvek bio posebno drag:


- Nikada nisam verovala u Deda Mraza, ni u zeku koji za Vaskrs donosi deci poklone. Uvek sam bila svesna da moji roditelji čine sve kako bi me usrećili. Ali sam zato uživala u kićenju jelke za Novu godinu, a posebno u farbanju jaja za Vaskrs. Poslednjih godina zbog nastupa i putovanja nisam mogla da doživim pravu čar ovog praznika, ali sam ove godine odlučila da se ponovo vratim u detinjstvo i da dozvolim da me magija obuzme.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija