• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer.rs

18.04.2017

19:16

CRNA RADO, ŠTO TI JE TO TREBALO? Trpela Harisovo neverstvo zbog DOBROG SEKSA?!

Estrada

CRNA RADO, ŠTO TI JE TO TREBALO? Trpela Harisovo neverstvo zbog DOBROG SEKSA?!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović je mnogo puta prelazila preko problema koje je imala sa Harisom Berkovićem jer je njihov seksualni život bio odličan

Rada je uvek sumnjala u njegovu vernost i nekoliko puta je uhvatila svog devet godina mlađeg dečka u laži, ali je verovala da će se to promeniti. Kako tvrdi jedna Radina koleginica, pevačici je bilo lepo sa mlađanim Harisom, jer im je seksualni život bio odličan, pa joj se nije rastajalo od njega.

- Berković je velika švalerčina. Iako prema Radi gaji velika osećanja, on ne može da se kontroliše u društvu drugih devojaka. Najviše joj je bio neveran na svirkama, kada masu devojaka dovede u svoj separe. Kad radi u inostranstvu, obavezno neku pokupi posle nastupa i završe zajedno u njegovoj hotelskoj sobi. Nastupali smo zajedno nekoliko puta i uvek bi posle svirke završio sa nekom obožavateljkom u sobi - otkrila je Radina koleginica i dodala:

- Na kraju je ipak odlučila da joj je svega dosta, jer on stvarno nije imao granicu - rekla je za "Story".

Podsetimo, domaći mediji su nedavno pisali da je Rada izbacila Harisa iz stana zbog jedne koleginice.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirjana

pre 7 godina

Tako ti je leepa Rado kad ljubi bosanac.Jos ce se on naigrati sa vama guskama i na kraju ce ozeniti bosansku seljancicu da mu radja zdravu decu.A vi ce te biti samo proslost.

Miloš

pre 7 godina

A ti bi volela da je i do tebe mogao da dođe,a?

VESNA

pre 7 godina

Ne verujem da je to razlog, jer takvih napaljenih klinaca Rada može da nađe koliko hoće. A i ne bi se kompromitovala pred javnošću tvrdeći da je brak sa Harisom "svršena stvar". Pošto je Rada udavača (ovo nikako nije pogrdan naziv, nego znači: spremna je i zrela za brak i porodicu), treba da se upusti u vezu isključivo sa isto takvom osobom, a ne sa nekim koji se još nije iživeo (što Harisu ne zameram - jer je to primereno mladim godinama) i ko na brak ni ne pomišlja. Dakle, Rado, pamet u glavu i na samom startu buduće veze odluči šta želiš, a ne da ti se stalno dešava ovako nešto.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija